testowe konto admina
|Strona 1 z 1
testowe konto admina
Witam i pozdrawiam
Chcialbym sprawdzic jak zachowuje sie strona sklepu po wlaczeniu pewnych opcji w ustawieniach konfiguracji. Niestety demo admin'a na oficjalnej stronie KQS.store ma zablokowana mozliwosc zmiany opcji a tym samym nie jestem w stanie zobaczyc efektu.
Pisalem na allegro do autora, przez jego strone i na maila admina ale niestety nie otrzymalem zadnej odpowiedzi. Moze ktorys z forumowiczow jest w stanie udostepnic demo programu z pelnym dostepem do admina ??? Prosze......
Czy ktos rowniez moglby mi powiedziec jak dlugo sie czeka po zakupie programu na jego dostawe ???
Pozdrawaiam
Rafal
Chcialbym sprawdzic jak zachowuje sie strona sklepu po wlaczeniu pewnych opcji w ustawieniach konfiguracji. Niestety demo admin'a na oficjalnej stronie KQS.store ma zablokowana mozliwosc zmiany opcji a tym samym nie jestem w stanie zobaczyc efektu.
- Chodzi mi o:
- Wyłącz możliwość kupna bez rejestracji
- Ceny widoczne tylko dla zarejestrowanych klientów
- Koszyk tylko dla zarejestrowanych ( jaka jest roznica ( Wyłącz możliwość kupna bez rejestracji ) ??? )
- Aktywacja kont klientów przez administratora
Pisalem na allegro do autora, przez jego strone i na maila admina ale niestety nie otrzymalem zadnej odpowiedzi. Moze ktorys z forumowiczow jest w stanie udostepnic demo programu z pelnym dostepem do admina ??? Prosze......
Czy ktos rowniez moglby mi powiedziec jak dlugo sie czeka po zakupie programu na jego dostawe ???
Pozdrawaiam
Rafal
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: testowe konto admina
pytasz o podstawowe rzeczy których funkcjonalności można poznać po ich przeczytaniu - nie dziwie się że nie dostałeś odpowiedzi.
Ja swoje KQSy dostawałem w kilka dni
pozdrawiam
Ja swoje KQSy dostawałem w kilka dni
pozdrawiam
Witam
Ale czy dzialaja ? Te opcje sa dla mnie podstawowym elementem wyboru koszyka internetowego.
Co jest wyswietlane w miejscu ceny/dodaj do koszyka ??? tego juz nie "można poznać po ich przeczytaniu".
Bardzo prosze o ustosunkowanie sie do mojej prosby a nie testowanie mojej znajomosci czytania.
Ale czy dzialaja ? Te opcje sa dla mnie podstawowym elementem wyboru koszyka internetowego.
Co jest wyswietlane w miejscu ceny/dodaj do koszyka ??? tego juz nie "można poznać po ich przeczytaniu".
Bardzo prosze o ustosunkowanie sie do mojej prosby a nie testowanie mojej znajomosci czytania.
- Autor tematu
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
malalaraf napisał(a):Chodzi mi o:
- Wyłącz możliwość kupna bez rejestracji
- Ceny widoczne tylko dla zarejestrowanych klientów
- Koszyk tylko dla zarejestrowanych ( jaka jest roznica ( Wyłącz możliwość kupna bez rejestracji ) ??? )
- Aktywacja kont klientów przez administratora
1. Oznacza ze kazdy klient moze zlozyc zamowienie ( nie musi sie rejestrowac ). Wklada do koszyka, wypelnia dane i zamowienie leci.
2. Oznacza ze ceny sa widoczne tylko dla osob ktore sie zarejestrowaly w sklepie. Jesli ktos nie ma konta w sklepie to nie zobaczy cen. Zobaczy puste pole
3. Tego nie wiem...bo kawy jeszcze nie pilem i trudno mi sie myśli.
4. Jest aktywacja przez klienta ( po rejestracji przychodzi link aktywacyjny na e-mail klienta w ktory trzeba kliknac ), oraz jest aktywacja przez administratora sklepu ( czyli to sklep decyduje czy klient bedzie mial aktywowane konto )
Te pytania sa troche na poziomie 5cio latka ktore pyta " Co oznacza na drzwiach napis " Pchać" - i oczekuje pelnej odpowiedzi : "Trzeba drzwi popchac bo sie nie otworzą jesli bedziemy ciagneli je do siebie tak jak w restauracji MCdoland's"
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Koszyk tylko dla zarejestrowanych ( jaka jest roznica ( Wyłącz możliwość kupna bez rejestracji ) ??? )
Ceny widac ale koszyka nie ma bez rejestracji - czyli nie mozna nic dodac do koszyka, a tym samym przechowac towaru w koszyku
to 2 to mozna dodac do koszyka ale jak wcisniesz "zloz zamowienie" to dopiero ci wywala komunikat ze musisz sie zarejestrowac
to tak po krotce
Ceny widac ale koszyka nie ma bez rejestracji - czyli nie mozna nic dodac do koszyka, a tym samym przechowac towaru w koszyku
to 2 to mozna dodac do koszyka ale jak wcisniesz "zloz zamowienie" to dopiero ci wywala komunikat ze musisz sie zarejestrowac
to tak po krotce
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości