propozycje w formie ankiety

Dział w którym możemy proponować zmiany w programie KQS.store.

Zgłoszenie propozycji zmiany w programie, nie jest jednoznaczne, z przyjęciem jej do realizacji przez producenta oprogramowania. Autor programu w miarę swoich możliwości, będzie zapoznawał się ze zgłaszanymi sugestiami zmian. Zmiany proponowane w tym dziale, w miarę możliwości będą realizowane przez autora programu.

propozycje w formie ankiety

przez qbeczek » 2010 wrz 08, Śr 13:58

mam taka propozycje do propozycji ;)

myślę, że jeżeli nie userzy to moderator mógłby zakładać ankiety dla danej propozycji z pytaniem czy taka zmiana lub dodatek jest potrzebny
daje to prosty wgląd autorowi skryptu w to czego oczekują użytkownicy w kolejnych wersjach i które zmiany są popularne a które nie

co o tym myślicie KQS.store'owicze ?

Autor tematu
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: propozycje w formie ankiety

przez junki » 2010 wrz 08, Śr 14:11

w każdym nowym wątku jest możliwość stworzenia ankiety jeżeli autor ma taką ochotę. Większość z nas korzysta z forum w wolnej chwili mnie osobiście trudno (czasowo) było by dodawać ankiety do nowych postów.

przez marpit » 2010 wrz 08, Śr 15:12

Warto zapytać u źródła czy będzie to brane pod uwagę bo może szkoda na to czasu?
Moderator Witryny

Otrzymał podziękowań: 2 razy

przez qbeczek » 2010 wrz 08, Śr 18:05

junki napisał(a):w każdym nowym wątku jest możliwość stworzenia ankiety jeżeli autor ma taką ochotę. Większość z nas korzysta z forum w wolnej chwili mnie osobiście trudno (czasowo) było by dodawać ankiety do nowych postów.

zaproponowalem moderatora bo chyba jestem slepy - nie widze nigdzie linka do ankiety przy tworzeniu nowego watku :(

Autor tematu

przez Mariusz » 2010 wrz 08, Śr 23:53

Ankiety nie mają sensu - za mało osób na forum aby wyciągać wnioski z takich wyników.
Pan Krzysztof czyta nasze posty i część zgłoszeń w kolejnych wersjach się pojawia.

Pozdrawiam,
Mariusz
Moderator Witryny

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość