propozycje w formie ankiety
|Strona 1 z 1
propozycje w formie ankiety
mam taka propozycje do propozycji 
myślę, że jeżeli nie userzy to moderator mógłby zakładać ankiety dla danej propozycji z pytaniem czy taka zmiana lub dodatek jest potrzebny
daje to prosty wgląd autorowi skryptu w to czego oczekują użytkownicy w kolejnych wersjach i które zmiany są popularne a które nie
co o tym myślicie KQS.store'owicze ?
myślę, że jeżeli nie userzy to moderator mógłby zakładać ankiety dla danej propozycji z pytaniem czy taka zmiana lub dodatek jest potrzebny
daje to prosty wgląd autorowi skryptu w to czego oczekują użytkownicy w kolejnych wersjach i które zmiany są popularne a które nie
co o tym myślicie KQS.store'owicze ?
Re: propozycje w formie ankiety
w każdym nowym wątku jest możliwość stworzenia ankiety jeżeli autor ma taką ochotę. Większość z nas korzysta z forum w wolnej chwili mnie osobiście trudno (czasowo) było by dodawać ankiety do nowych postów.
Warto zapytać u źródła czy będzie to brane pod uwagę bo może szkoda na to czasu?
- Moderator Witryny
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
junki napisał(a):w każdym nowym wątku jest możliwość stworzenia ankiety jeżeli autor ma taką ochotę. Większość z nas korzysta z forum w wolnej chwili mnie osobiście trudno (czasowo) było by dodawać ankiety do nowych postów.
zaproponowalem moderatora bo chyba jestem slepy - nie widze nigdzie linka do ankiety przy tworzeniu nowego watku
Ankiety nie mają sensu - za mało osób na forum aby wyciągać wnioski z takich wyników.
Pan Krzysztof czyta nasze posty i część zgłoszeń w kolejnych wersjach się pojawia.
Pozdrawiam,
Mariusz
Pan Krzysztof czyta nasze posty i część zgłoszeń w kolejnych wersjach się pojawia.
Pozdrawiam,
Mariusz
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości