Twój koszyk jest pusty pod IE
Re: Twój koszyk jest pusty pod IE
a moze masz wyłączone obsluge JavaScript ?
brakuje mi juz pomyslow - proponuje zwrocic sie do supportu
brakuje mi juz pomyslow - proponuje zwrocic sie do supportu
gobo007 napisał(a):Zaobserwowałem jeszcze jedną rzecz właśnie - moim zdaniem kluczową. Gdy najadę myszą na dowolny element strony: baner, link, zdjęcie, to w pasku przeglądarki na dole pojawia się adres odnośnika, np. w przypadku przechowalni i produktu pierwszego z listy: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się. W przypadku najechania na koszyk nic się nie dzieje!
Podejrzewam, że tu tkwi przyczyna.
bo takie rzeczy ci sie nie wyswietla w pasku bo to wykonanie danej operacji. Co bys chcial zeby ci wyskoczyla informacja :
<input alt="Dodaj produkt do koszyka" src="img/p_koszyk.gif" onclick="kontrola(); if(sprawdzFormularz() == 1){ alert('Najpierw wybierz atrybuty'); return false; }" type="image"> ?
dodawanie do koszyka to nie odnosnik a odpalenie operacji typu "wykonaj cos"
nie rozumiem po co ciagnac temat skoro p.Krzysztof juz dal odpowiedz na 1 stronie tego watku o aliasie . Kilka osob sprawdzalo Wam czy dodawanie do koszyka dziala - kazdy napisal ze dziala.
-

- Moderator Witryny
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
To w takim razie chłopaki i dziewczyny co się stało u mnie po aktualizacji do wersji 1.32 - Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
ciągle koszyk pusty i nie da się wykonać zakupów (mam tak już od tygodnia i straty w tysiącach....)
Mogę liczyć na pomoc ?
ciągle koszyk pusty i nie da się wykonać zakupów (mam tak już od tygodnia i straty w tysiącach....)
Mogę liczyć na pomoc ?
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
u mnie działa zarówno pod FF jak i IE
dropsec napisał(a):To w takim razie chłopaki i dziewczyny co się stało u mnie po aktualizacji do wersji 1.32 - Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Mogę liczyć na pomoc ?
Ale masz brzydki koszyk - tzn standardowy ( po wejsciu do sprawdzenia zawartosci koszyka ) . Calosc grafy na poziomie, a koszyk zwalil mnie z krzesła. Zabraklo checi dla firmy ktora to robila ? Czy po prostu przeoczenie ?
Kolejne pytanie : po co ci bezposrednie dodawanie do koszyka w kategoriach i na glownej, skoro i tak wiekszosc produktow ma atrybut bez wyboru ktorego produktu sie nie doda do koszyka ?
Next : po dodaniu do koszyka produktow na kwote wieksza nic 100 zl - waluta sie rozjezdza - wskakuje nizej.
Next : po co wam wersja angielska jak i tak macie po polsku pliki graficzne no i nazwy towarow takze po polsku.
Sklep jest calkiem ciekawy, ale jak zjechalem do stopki to po raz kolejny spadłem z krzesła. Po prostu burdel tam macie. Nie lepiej jest zrobic podstrone w sklepie gdzie umiescicie te wszystkie linki zwrotne ?
Wracajac do tematu : dziala pod najnowszymi IE, FF, Opera i Chrome.
-

- Moderator Witryny
Aha...jeszcze pod IE linki w stopce ci sie rozjezdzaja, Kategorie NOWOSCI 28.07.10 itp - maja linki niebieskie, po wejsciu w produkt dzial " Masz pytania" Ci sie rozjechal troche
-

- Moderator Witryny
Hej,
Dzięki za te wszystkie uwagi, ale co do błędu już go wyeliminował znajomy który robił sklep (poprostu obecny koszyk ma inną konstrukcję, a ja miałem sporo pozmieniane).
Ale jest inna sprawa, po wyczerpaniu ilości produktu klient nadal może go kupić - jak to wyeliminować ? (może coś przeoczyłem w konfiguracji, ale nigdy się tak nie robiło, dopiero po aktualizacji) no i jeszcze jedna kwestia z tym związana, że jeśli w magazynie został mi tylko 1 rozmiar nr M, a pozostałe już się sprzedały to normalnie one nie były widoczne, ale po aktualizacji, klient mimo braku innych rozmiarów może je nadal kupić.
DZięki za wskazówki jak to rozwiązać ?
Dzięki za te wszystkie uwagi, ale co do błędu już go wyeliminował znajomy który robił sklep (poprostu obecny koszyk ma inną konstrukcję, a ja miałem sporo pozmieniane).
Ale jest inna sprawa, po wyczerpaniu ilości produktu klient nadal może go kupić - jak to wyeliminować ? (może coś przeoczyłem w konfiguracji, ale nigdy się tak nie robiło, dopiero po aktualizacji) no i jeszcze jedna kwestia z tym związana, że jeśli w magazynie został mi tylko 1 rozmiar nr M, a pozostałe już się sprzedały to normalnie one nie były widoczne, ale po aktualizacji, klient mimo braku innych rozmiarów może je nadal kupić.
DZięki za wskazówki jak to rozwiązać ?
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
TOP tez zwalony
te 2 puste lby tych panienek nie ciekawie wygladaja z ucieta czaszka od gory D:
moze to oznaka pustego "łba" tej panienki 
bo skoro uciety to wyparował środek
bo skoro uciety to wyparował środek
-

- Moderator Witryny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość