Odrzucanie zamówienia

Dział w którym możemy proponować zmiany w programie KQS.store.

Zgłoszenie propozycji zmiany w programie, nie jest jednoznaczne, z przyjęciem jej do realizacji przez producenta oprogramowania. Autor programu w miarę swoich możliwości, będzie zapoznawał się ze zgłaszanymi sugestiami zmian. Zmiany proponowane w tym dziale, w miarę możliwości będą realizowane przez autora programu.

Odrzucanie zamówienia

przez Seavolv » 2010 kwi 27, Wt 10:13

Witam
na początek nie wiem czy to błąd u mnie czy tak jest? Jak to normalne to:
Chciałbym aby przy następnej aktualizacji poprawić jedną funkcję "Odrzuć zamówienie"
Mam sytuacje gdzie klient złożył zamówienie z wyborem wpłaty na konto, jego zamówienie zostało przyjęte do realizacji i oczekiwało na zaksięgowanie pieniędzy na koncie, jednak klient nie dawał znaku życia brak odp. na maile, brak wpłaty.
Po około 14 dniach chciałem "Odrzucić zamówienie" z powodu braku wpłaty jednak się nie dało, system nie pozwala anulować przyjętego zamówienia a co za tym idzie poinformować klienta że jego zamówienie zostało anulowane.
Jedynie co mogę zrobić to usunąć całkowicie zamówienie i wysłać maila "ręcznie" z informacją.

Autor tematu
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: Odrzucanie zamówienia

przez marpit » 2010 kwi 27, Wt 10:32

Co znaczy że się nie dało? Musisz tylko wpisać powód odrzucenia.
Moderator Witryny

Otrzymał podziękowań: 2 razy

przez Seavolv » 2010 kwi 27, Wt 10:39

Ok sprawdzę.

Autor tematu

przez Seavolv » 2010 kwi 27, Wt 10:46

ehh. rzeczywiście pisze jak wół że powód odrzucenia obowiązkowy, dzięki za info ale człowiek uczy się całe życie :P

Temat do skasowania.

Autor tematu

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości