Odrzucanie zamówienia
|Strona 1 z 1
Odrzucanie zamówienia
Witam
na początek nie wiem czy to błąd u mnie czy tak jest? Jak to normalne to:
Chciałbym aby przy następnej aktualizacji poprawić jedną funkcję "Odrzuć zamówienie"
Mam sytuacje gdzie klient złożył zamówienie z wyborem wpłaty na konto, jego zamówienie zostało przyjęte do realizacji i oczekiwało na zaksięgowanie pieniędzy na koncie, jednak klient nie dawał znaku życia brak odp. na maile, brak wpłaty.
Po około 14 dniach chciałem "Odrzucić zamówienie" z powodu braku wpłaty jednak się nie dało, system nie pozwala anulować przyjętego zamówienia a co za tym idzie poinformować klienta że jego zamówienie zostało anulowane.
Jedynie co mogę zrobić to usunąć całkowicie zamówienie i wysłać maila "ręcznie" z informacją.
na początek nie wiem czy to błąd u mnie czy tak jest? Jak to normalne to:
Chciałbym aby przy następnej aktualizacji poprawić jedną funkcję "Odrzuć zamówienie"
Mam sytuacje gdzie klient złożył zamówienie z wyborem wpłaty na konto, jego zamówienie zostało przyjęte do realizacji i oczekiwało na zaksięgowanie pieniędzy na koncie, jednak klient nie dawał znaku życia brak odp. na maile, brak wpłaty.
Po około 14 dniach chciałem "Odrzucić zamówienie" z powodu braku wpłaty jednak się nie dało, system nie pozwala anulować przyjętego zamówienia a co za tym idzie poinformować klienta że jego zamówienie zostało anulowane.
Jedynie co mogę zrobić to usunąć całkowicie zamówienie i wysłać maila "ręcznie" z informacją.
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: Odrzucanie zamówienia
Co znaczy że się nie dało? Musisz tylko wpisać powód odrzucenia.
- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Ok sprawdzę.
- Autor tematu
ehh. rzeczywiście pisze jak wół że powód odrzucenia obowiązkowy, dzięki za info ale człowiek uczy się całe życie 
Temat do skasowania.
Temat do skasowania.
- Autor tematu
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość