Opinie o sklepie
Re: Opinie o sklepie
motohelp napisał(a):Po co zasilać zewnętrzne systemy komentarzy...
Bo to bardziej wiarygodne niż opinia o Tobie na Twojej stronie.
Pozdrawiam,
Mariusz
Odświeżę temat bo pomysł jest dobry i bardzo by mi zależało na takim własnym systemie komentarzy. Korzysta z tego skutecznie wiele sklepów.
Dla wielu klientów nie ma znaczenia gdzie są komentarze- ważne aby były pozytywne. Po prostu nie do końca rozumieją jak to działa.
Ja zbierałem opinie w niezależnym zewnętrznym serwisie, aż pewnego dnia serwis zmienił właścicieli i komentarze bez powiadomienia odeszły w nicość.
Mógłbym oczywiście podpiąć pod sklep jakiś skrypcik ale wolałbym aby było tak jak z komentarzami do produktów powiązane z bazą i użytkownikami, oraz z możliwością odrzucenia niechcianych komentarzy (np. złośliwe komentarze konkurencji itp). Myślę że sprawa by był bardzo prosta do zrobienia. Czy byli by jeszcze jacyś chętni na takie rozwiązanie? Jeśli nie da rady do wersji oficjalnej, na pewno Pan Krzysztof mógłby to zrobić odpłatnie.
Dla wielu klientów nie ma znaczenia gdzie są komentarze- ważne aby były pozytywne. Po prostu nie do końca rozumieją jak to działa.
Ja zbierałem opinie w niezależnym zewnętrznym serwisie, aż pewnego dnia serwis zmienił właścicieli i komentarze bez powiadomienia odeszły w nicość.
Mógłbym oczywiście podpiąć pod sklep jakiś skrypcik ale wolałbym aby było tak jak z komentarzami do produktów powiązane z bazą i użytkownikami, oraz z możliwością odrzucenia niechcianych komentarzy (np. złośliwe komentarze konkurencji itp). Myślę że sprawa by był bardzo prosta do zrobienia. Czy byli by jeszcze jacyś chętni na takie rozwiązanie? Jeśli nie da rady do wersji oficjalnej, na pewno Pan Krzysztof mógłby to zrobić odpłatnie.
Ja też jestem za tym aby to zrobić nie duży wysiłek dla autora sklepu a zadowolenie klientów gwarantowane, oczywiście "opinia o sklepie" z możliwością wyłączenia lub włączenie w PA każdy by sobie sam zdecydował co jest dla niego lepsze.
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
również się podłączam do prośby o opinie na sklepie a nie na zewnętrzym serwisie
-
lojak
tu przykład jak jest to zorganizowane Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się tutaj tez przyklad komentarzy losowych
-

- Moderator Witryny
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
redvan napisał(a):Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się tutaj tez przyklad komentarzy losowych
ale tu nie chodzi o opinie o produktach tylko o opinie o sklepie, wiec to zły przykład
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość