Kilka wersji jezykowych
Re: Kilka wersji jezykowych
Samhain napisał(a):dobra widze, ze nie zrozumieliscie intencji
mam ludzi, ktorzy to wszystko przetlumacza, mam ludzi, ktorzy beda tlumaczyc at hoc i mam ludzi, ktorzy beda to wrzucac... ja chce wiedziec co i gdzie w QKS edytowac by moc to zrobic
wystarczy wrzucic pliki jezykowe do katalogu : pliki_zrodlowe/pliki_jezykowe/source/
mozna tez wrzucic ikonki flag do katalogu : pliki_zrodlowe/pliki_jezykowe/img/
po wrzuceniu tych plikow automatycznie w QKS pojawia ci sie pola anglojezyczne w panelu admina, no i pozniej to pozostaje ustawienie sobie gdzie chcesz miec wybor wersji jezykowej ( lewa czy prawa strona )
-

- Moderator Witryny
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
redvan napisał(a):Samhain napisał(a):dobra widze, ze nie zrozumieliscie intencji
mam ludzi, ktorzy to wszystko przetlumacza, mam ludzi, ktorzy beda tlumaczyc at hoc i mam ludzi, ktorzy beda to wrzucac... ja chce wiedziec co i gdzie w QKS edytowac by moc to zrobic
wystarczy wrzucic pliki jezykowe do katalogu : pliki_zrodlowe/pliki_jezykowe/source/
mozna tez wrzucic ikonki flag do katalogu : pliki_zrodlowe/pliki_jezykowe/img/
po wrzuceniu tych plikow automatycznie w QKS pojawia ci sie pola anglojezyczne w panelu admina, no i pozniej to pozostaje ustawienie sobie gdzie chcesz miec wybor wersji jezykowej ( lewa czy prawa strona )
super dzieki, bede probowal
%^#%$^# wrypalo mi maile... ma ktos moze pliki 2.71?
I co dziłają te wersje językowe.
Potrzebuje zrobic polski angielski i niemiecki. Borykam się z tym i jeżeli coś jest w tym temacie jasne prosze o info
Potrzebuje zrobic polski angielski i niemiecki. Borykam się z tym i jeżeli coś jest w tym temacie jasne prosze o info
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
skopiuj sobie plik polski, przetlumacz go na niemiecki i gotowe
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości