PROBLEM z DOTPAY

Dział w którym możemy proponować zmiany w programie KQS.store.

Zgłoszenie propozycji zmiany w programie, nie jest jednoznaczne, z przyjęciem jej do realizacji przez producenta oprogramowania. Autor programu w miarę swoich możliwości, będzie zapoznawał się ze zgłaszanymi sugestiami zmian. Zmiany proponowane w tym dziale, w miarę możliwości będą realizowane przez autora programu.

Re: PROBLEM z DOTPAY

przez Seavolv » 2010 mar 11, Cz 14:12

To że z autorem KQS nie ma kontaktu i że jest też brak suportu, wiedziałem zanim kupiłem KQS.store
Chyba nikt nie kupuje oprogramowania sklepu bez wcześniejszego rozeznania się w firmach oferujących tego typu oprogramowanie, co oferują i za jaką cenę?

To że nie działa do końca tak jak powinno to nie koniec świata, da się bez tych automatycznych oznaczeń płatności normalnie pracować i nie jest to rzecz niezbędna, dla mnie ważniejszy jest email potwierdzający wpłatę z płatności.pl niż jakaś tam ikonka którą mogę sobie sam odznaczyć, zresztą ile masz zamówień które opłacane są przez dotpay czy płatności u mnie to sporadyczne przypadki z którymi na pewno można sobie spokojnie poradzić "ręcznie".

Jednyne na co można liczyć to to że autor uwzględni poprawkę systemu płatności w następnej aktualizacji, ale to rosyjska ruletka

Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

przez KrzysztofSzmelter » 2010 mar 12, Pt 11:58

Szanowni Państwo,
Bardzo mi przykro, ale nie otrzymuję informacji od systemów płatności online na temat wprowadzanych zmian w mechanizmach integracyjnych.

Niedawno otrzymałem od jednego z użytkowników nową instrukcję dla Dotpay i widzę, że pojawiło się kilka zmian, zostaną one uwzględnione w kolejnej wersji.
W przeciwieństwie do innych systemów Dotpay nie udostępnia publicznie swoich instrukcji.

Jeśli chodzi o zarzuty Pana Stefańskiego o brak kontaktu, to widocznie te 4 odpowiedzi które Pan otrzymał były przeze mnie wysłane niepotrzebnie.
Jednakże przepraszam za zwłokę jeśli chodzi o odpowiedź w sprawie dotpay.

Drogi Panie Stępnik, nigdy nie korzystał Pan z systemu wsparcia dlatego nie rozumiem skąd takie nastawienie.
To tak jak dzieci mówią, że coś jest niedobre nawet tego nie próbując.

Pozdrawiam

przez junki » 2010 mar 12, Pt 12:13

Myślę iż wyjaśnienie Pana Krzysztofa jest wystarczające - z niecierpliwością czekamy na nową wersję.

Zamykam temat.

Poprzednia strona

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości