Promocja przez YouTube
Promocja przez YouTube
Wpadł mi dzisiaj pomysł do głowy - wrzucić jakieś filmiki instruktażowe na YouTube i poprzez nie, pozyskać nowych klientów. Kolejna sprawa, to jest to pewnego rodzaju pomoc - można przygotować trochę różnych materiałów i jeżeli po raz enty klienci pytają o to samo, to wystarczy podać link.
Na szybko spłodziłem takie coś:
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Klienci ciągle o to pytają - teraz mam temat już rozwiązany.
Na szybko spłodziłem takie coś:
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Klienci ciągle o to pytają - teraz mam temat już rozwiązany.
-

- Moderator Witryny
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
Re: Promocja przez YouTube
sam kiedyś nad czymś takim myślałem ale zabrakło czasu na realizację
nawet poszedłem krok dalej w planowaniu i chciałem dać możliwość obserwowania "jak wykonujemy koszulki" przez kamerkę internetową. Jednak stwierdziłem iż bardziej wykorzysta to konkurencja niż klient
nawet poszedłem krok dalej w planowaniu i chciałem dać możliwość obserwowania "jak wykonujemy koszulki" przez kamerkę internetową. Jednak stwierdziłem iż bardziej wykorzysta to konkurencja niż klient
Mam to w głowie od pół roku, ale czasu nie mam 
Pozdrawiam,
Mariusz
Pozdrawiam,
Mariusz
junki napisał(a):...Jednak stwierdziłem iż bardziej wykorzysta to konkurencja niż klient
Ale możesz nagrać filmik reklamowy np. dziewczyna obdarowuje chłopaka koszulką z nadrukiem, ten się cieszy, kończą pod kołdrą i na koniec napis " chcesz stosunkowo udanego wieczoru ? zajrzyj do nas Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się "
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
odkąd zobaczylem stronke kuzniweskiego to w glowie mi zaswitało. W planach mam stworzenie recenzji wózków dzieciecych w postaci filmu i umieszczenie ich na youtube ( oczywiscie podpisane adresem dostronki ). Promocja idealna.
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
pbas cały czas patrzyłem się na twarz jak mówisz zamiast skupiać się na instrukcjach, może zrób taki filmik z kamerką na jakiś stół z częściami i żeby było widać same ręce to wtedy może klient będzie patrzył na złączki i oringi 
kulbi napisał(a):pbas cały czas patrzyłem się na twarz jak mówisz ...
Też miałem taki odróch, ale pewnie to dlatego że jednak zajmowała większą część ekranu
Lepiej by to wyglądało tak jak pisze Kulbi stół, ręce i kupa złączek i inych tego typu...
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
radek170777 napisał(a):kulbi napisał(a):pbas cały czas patrzyłem się na twarz jak mówisz ...
Też miałem taki odróch, ale pewnie to dlatego że jednak zajmowała większą część ekranu![]()
Lepiej by to wyglądało tak jak pisze Kulbi stół, ręce i kupa złączek i inych tego typu...
wtedy by wygladał jakby czarował
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Hehehe, dzięki za uwagi - macie racje - muszę w weekend zmontować jakieś małe studio filmowe i podmienię filmik 
-

- Moderator Witryny
- Autor tematu
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość