Sprzedawanie plików
|Strona 1 z 1
Sprzedawanie plików
Ktoś się bawił taką formą sprzedaży?
Próbuję ustawić to i jakoś nie bardzo chce to trybić :/
Pytanie dodatkowe czy jestem w stanie poprzez ten system sprzedawać np kody do gier? 1 produkt ale każdy klient otrzyma inny kod po zakupie?
Pozdr
Samhain
Próbuję ustawić to i jakoś nie bardzo chce to trybić :/
Pytanie dodatkowe czy jestem w stanie poprzez ten system sprzedawać np kody do gier? 1 produkt ale każdy klient otrzyma inny kod po zakupie?
Pozdr
Samhain
Re: Sprzedawanie plików
Ja testowałem i działało pięknie ( testowałem jakoś w miesiąc po wyjściu tej opcji ) .
Klient składa zamówienie i opłaca.
Gdy wpłata dociera do Ciebie, klikasz na zamówienie że jest "Zrealizowane" i klient dostaje na e-mail unikalny link do zakupionego pliku.
Gdy wpłata dociera do Ciebie, klikasz na zamówienie że jest "Zrealizowane" i klient dostaje na e-mail unikalny link do zakupionego pliku.
-

- Moderator Witryny
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
redvan napisał(a):Ja testowałem i działało pięknie ( testowałem jakoś w miesiąc po wyjściu tej opcji ) .
Dzięki! Czasami testy w nocy mają to do siebie, że przeoczy się jakiś detal... no zmianę statusu
Pobawię się dziś tym. Jak myślisz da się sprzedawać unikalne "kody" poprzez ten system? By każdy klient otrzymał unikatowy plik z kodem?
Samhain napisał(a):Jak myślisz da się sprzedawać unikalne "kody" poprzez ten system? By każdy klient otrzymał unikatowy plik z kodem?
raczej nie, ale poproś KQS o wycenę takiego dodatku
Potrzebne ci sa pola do wpisania wszystkich kodów dla danego produktu, a system po zakupie będzie wysyłał automatycznie dany kod z kolejki wolnych kodów.
Tutaj raczej poszukałbym inne rozwiązanie ( inny system ), gdyż do tego najlepiej nadają się płatności online gdzie system sprawdzi automatycznie czy wpłata jest i kod wyśle ( by wszystko trwało dosłownie 3 minuty )
-

- Moderator Witryny
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się sprawdź sobie to.
-

- Moderator Witryny
redvan napisał(a):Samhain napisał(a):Jak myślisz da się sprzedawać unikalne "kody" poprzez ten system? By każdy klient otrzymał unikatowy plik z kodem?
raczej nie, ale poproś KQS o wycenę takiego dodatku
Potrzebne ci sa pola do wpisania wszystkich kodów dla danego produktu, a system po zakupie będzie wysyłał automatycznie dany kod z kolejki wolnych kodów.
Tutaj raczej poszukałbym inne rozwiązanie ( inny system ), gdyż do tego najlepiej nadają się płatności online gdzie system sprawdzi automatycznie czy wpłata jest i kod wyśle ( by wszystko trwało dosłownie 3 minuty )
Dzięki. Kody mają być jako jeden produkt w szerszej gamie w sklepie i to też jako "bonus" więc jeszcze rozważę.
Ten link do sprzedaży jest fajny, może da się zaimplementować.
Dzięki bardzo za pomoc
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość