Wersja 1.30

Wszystko na temat instalacji oprogramowania KQS.store oraz aktualizacji skryptu do najnowszej wersji. Dowiesz się także co nowego pojawiło się w sklepie KQS oraz znajdziesz pełną listę zmian które weszły w nowej wersji.

Re: Wersja 1.30

przez anaxagore » 2010 sty 18, Pn 10:43

Na stronach informacyjnych do każdego elementu tabeli automatycznie dodaje się formatowanie o treści - style="border: 1px dashed #AAAAAA;" i za nic nie mozna tego usunac ani zmienic.

Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

przez pbas » 2010 sty 18, Pn 10:57

Hmmm - u mnie tego nie ma - przykładowo: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się - rzuć okiem w źródło strony - nigdzie nie widzę tego, co podałeś.
Moderator Witryny

Otrzymał podziękowań: 5 razy

przez anaxagore » 2010 sty 18, Pn 11:12

Fakt, ale tutaj jest Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
i przy kazdorazowym dopisaniu nowego table, tr czy td dopisuje się takie formatowanie.

przez Seavolv » 2010 sty 18, Pn 13:33

Wczoraj zainstalowałem 1.30 i jak na razie wszystko ok, filtrowanie produktów w PA działa normalnie, nie zauważyłem jakiś błędów.

przez motohelp » 2010 sty 18, Pn 17:08

Seavolv napisał(a):Wczoraj zainstalowałem 1.30 i jak na razie wszystko ok, filtrowanie produktów w PA działa normalnie, nie zauważyłem jakiś błędów.

u mnie również filtrowanie działa bez zarzutów...

przez marpit » 2010 sty 18, Pn 17:11

Zgłaszano problem z filtrowaniem kategorii a nie produktów. Czytać uważnie.
Moderator Witryny

Otrzymał podziękowań: 2 razy

przez Seavolv » 2010 sty 18, Pn 20:35

U mnie po zainstalowaniu 1.30 przestało działać filtrowanie produktów wg kategorii w panelu adm. Dokładnie wygląda to tak, że wchodząc do asortyment/produkty i chcąc wybrać którąkolwiek kategorię dostaję zawsze listę wszystkich produktów w kolejności dodania. Strona się odświeża, ale nie zostaje uwzględnione wybranie kategorii. Co ciekawe, filtrowanie wg innych kryteriów działa, tzn można odfiltrować wg producenta, dostawcy.
Co może być przyczyną ?

marpit napisał(a):Zgłaszano problem z filtrowaniem kategorii a nie produktów. Czytać uważnie.

Czytałem i u mnie to działa poprawnie

przez motohelp » 2010 sty 18, Pn 23:19

Seavolv napisał(a):
U mnie po zainstalowaniu 1.30 przestało działać filtrowanie produktów wg kategorii w panelu adm. Dokładnie wygląda to tak, że wchodząc do asortyment/produkty i chcąc wybrać którąkolwiek kategorię dostaję zawsze listę wszystkich produktów w kolejności dodania. Strona się odświeża, ale nie zostaje uwzględnione wybranie kategorii. Co ciekawe, filtrowanie wg innych kryteriów działa, tzn można odfiltrować wg producenta, dostawcy.
Co może być przyczyną ?

marpit napisał(a):Zgłaszano problem z filtrowaniem kategorii a nie produktów. Czytać uważnie.

Czytałem i u mnie to działa poprawnie

Podobnie ja... Testowałem kategorie, a nie produkty.

Re: KQS.store - Twój Sklep Internetowy v1.30

przez motohelp » 2010 sty 18, Pn 23:36

boro napisał(a):U mnie po zainstalowaniu 1.30 przestało działać filtrowanie produktów wg kategorii w panelu adm. Dokładnie wygląda to tak, że wchodząc do asortyment/produkty i chcąc wybrać którąkolwiek kategorię dostaję zawsze listę wszystkich produktów w kolejności dodania. Strona się odświeża, ale nie zostaje uwzględnione wybranie kategorii. Co ciekawe, filtrowanie wg innych kryteriów działa, tzn można odfiltrować wg producenta, dostawcy.
Co może być przyczyną ?

Zasugerowałem się tym tym słowem 'filtrowanie' i to chyba zabiło czujność... Otóż wybór jakieś 'kategori' i kliknięcie ikony [filtruj] działa wg mnie poprawnie...

Nieco inaczej jest z opcją 'Sortuj'... Tutaj przy wybraniu w oknie selekcji 'Kategoria' faktycznie coś nie działa. Zastanawiam się tylko na ile to jest błąd, a na ile przyczyna tego, że produkty są w więcej niż jednej kategorii. W wersji 1.29 to też nie działa... Może ktoś jeszcze ma jakieś spostrzeżenia?

Poprzednia stronaNastępna strona

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość