Formy przesyłki - błąd
|Strona 1 z 1
Formy przesyłki - błąd
Klienci zgłosili mi ostatnio że przy złożeniu zamówienia widzą tylko opcje Kurier i Odbiór osobisty a tymczasem dostępna forma wysyłki w moim sklepie jest tez Poczta Polska - Piorytet, Poczta Polska - Ekonomiczna
Sprawdziłem u siebie i miałem tak samo po jakimś czasie pojawiły sie u mnie opcje PP lecz u klienta był 2x Kurier i Odbiór osobisty, na innym sklepie widziałem ten sam problem przy składaniu zamówienia - proszę sprawdzić u siebie i myślę że to nadaje sie do poprawy bo to bład w oprogramowaniu raczej jest.
Sprawdziłem u siebie i miałem tak samo po jakimś czasie pojawiły sie u mnie opcje PP lecz u klienta był 2x Kurier i Odbiór osobisty, na innym sklepie widziałem ten sam problem przy składaniu zamówienia - proszę sprawdzić u siebie i myślę że to nadaje sie do poprawy bo to bład w oprogramowaniu raczej jest.
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: Formy przesyłki - błąd
Sprawdzałem u siebie i mam ok wszystkie opcje wysyłki dostępne dla klienta w koszyku? A dobrze masz ustawione w PA formy wysyłki może tam jest gdzieś problem?
Raczej mam wszystko dobrze wypełnione gdzie tam może być błąd ?
- Autor tematu
może wprowadziłeś limity wagowe albo kwotowe- ja tak mam ze jak paczka powyżej 30 kg to tylko odbiór osobisty wyskakuje a poczta tylko do 5 kg
Tak faktycznie jest jak mówisz poczta do 5 kg a pozniej mam kurier i odbiór osobisty czyli problemu nie ma 
- Autor tematu
czasem sie zapomina o duperelach i wychodza kwiatki z ziemi
mialem tak juz ze 20 razy 
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość