doświadczenia z inolinią 801...
Re: doświadczenia z inolinią 801...
pbas napisał(a):Prawda jest taka, że ludzie boją się korzystać z takich numerów. Nie wiedzą ile tak naprawdę będzie ich kosztowało połączenie (nie każdy czyta informacje, że to jeden impuls itp). Były kilka lat temu afery z tego typu numerami (np. 100 zł za impuls - ktoś robił przekręty).
Dokładnie.
Dlatego ja grzecznie odmawiam
B.
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: doświadczenia z inolinią 801...
Witam.
Miałem przez ponad 1,5 roku numer infolini ze złotym numerem, totalna porażka jeżeli chodzi o to, ludzie nadal dzwonili na stacjonarny, moze w miesiącu było z 5-10 połączęń na 0801 i tylko tyle.
(Ogladalność strony ok 400.000 do 700.000 UU/m-c)
Taki numer może wygląda prestiżowo na Twojej stronie www ale bez przesady. No chyba ze jestes super-hiper sklep internetowy typu IKEA lub jakis supermarket to co innego.
Aha i jeszcze jedno, nie umieszczaj jako kontaktu w sklepie numeru komorkowego jako jedynego. Źle to wygląda, zainwestuj w stacjonarny numer a o wile lepiej bedzie to wyglądać.
Miałem przez ponad 1,5 roku numer infolini ze złotym numerem, totalna porażka jeżeli chodzi o to, ludzie nadal dzwonili na stacjonarny, moze w miesiącu było z 5-10 połączęń na 0801 i tylko tyle.
(Ogladalność strony ok 400.000 do 700.000 UU/m-c)
Taki numer może wygląda prestiżowo na Twojej stronie www ale bez przesady. No chyba ze jestes super-hiper sklep internetowy typu IKEA lub jakis supermarket to co innego.
Aha i jeszcze jedno, nie umieszczaj jako kontaktu w sklepie numeru komorkowego jako jedynego. Źle to wygląda, zainwestuj w stacjonarny numer a o wile lepiej bedzie to wyglądać.
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości