Przechowalnia raz jeszcze - łopatologicznie proszę!
Re: Przechowalnia raz jeszcze - łopatologicznie proszę!
Ja tylko dodam, że przed jakimikolwiek modyfikacjami warto skopiować kod na którym się pracuje np. do notatnika.
W razie niepowodzenia łatwo wszystko odkręcić.
Oryginalny kod jest też dostępny w panelu demo na stronie KQS.
Bez przynajmniej podstawowej znajomości html trudno robić modyfikacje.
Większość masz w PA - Szablon graficzny
Pozdrawiam,
Mariusz
Ps. Trochę więcej uśmiechu, mniej nerwowości
W razie niepowodzenia łatwo wszystko odkręcić.
Oryginalny kod jest też dostępny w panelu demo na stronie KQS.
Bez przynajmniej podstawowej znajomości html trudno robić modyfikacje.
Większość masz w PA - Szablon graficzny
Pozdrawiam,
Mariusz
Ps. Trochę więcej uśmiechu, mniej nerwowości
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Niestety nie wiem nadal co i jak mam wstawić. Proszę nie rozmawiać ze mną jak z fachowcem.
Wiem, gdzie jest baza szablonu.
Dla mnie to brzmi tak:
Jak zrobić obiad:
1. Kup kawałek mięsa
2. Znajdź inne składniki do obiadu
3.Przygotuj to wszystko w odpowiedni sposób i masz gotowy kotlet schabowy z surówką i ziemniakami
Może trochę głupie porównanie, ale chodzi o to, że dla kogoś kto umie gotować, wszystko jest jasne, ale jak ktoś stawia pierwsze kroki to kompletnie zgłupieje.
I jestem ONA, a nie ON.
Pozdrawiam
Kasia
Wiem, gdzie jest baza szablonu.
Dla mnie to brzmi tak:
Jak zrobić obiad:
1. Kup kawałek mięsa
2. Znajdź inne składniki do obiadu
3.Przygotuj to wszystko w odpowiedni sposób i masz gotowy kotlet schabowy z surówką i ziemniakami
Może trochę głupie porównanie, ale chodzi o to, że dla kogoś kto umie gotować, wszystko jest jasne, ale jak ktoś stawia pierwsze kroki to kompletnie zgłupieje.
I jestem ONA, a nie ON.
Pozdrawiam
Kasia
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
dlatego elektryk nie zabiera się za operację serca a polonista nie wgłębia się w strukturę atomu
kulbi napisał(a):dlatego elektryk nie zabiera się za operację serca a polonista nie wgłębia się w strukturę atomu
Takiej rady właśnie szukałam. Bardzo dziękuje za pomoc i przepraszam, że zakłócałam spokój swoimi naiwnymi prośbami o pomoc wszystkowiedzącym forumowiczom.
Pierwszy raz trafiłam na forum, które nie służy wymianie wiedzy, tylko wylewaniu mądrości życiowych jego użytkowników.
A Pan, Panie kulbi, zapewne nie umie nawet zmienić koła w samochodzie, no bo przecież nie jest Pan mechanikiem samochodowym, tylko znawcą sklepów internetowych... to dla podsumowania Pańskiej wypowiedzi.
- Autor tematu
Przepraszam że się wtrącam, ale z taką wiedzą to naprawdę masz dwa wyjścia, albo to zlecić komuś kto się na tym zna, albo taka jak ja próbuj dojść do wszystkiego metodą prób i błędów, trzeciej opcji nie widzę. Nie licz na to że że osoby zajmujące się na poważnie swoim interesem poświęcą swój drogocenny czas na tłumaczenie laikowi jak zmodyfikować kod html by, może nawet, konkurencji zadziałał sklep...
Wersja dla leniwych:
<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" bgcolor="{TLO}"><tr><td width="{SZEROKOSC_KOMORKI_ZDJECIA}" align="center"><div style="margin: 5px">{ZDJECIE}</div></td><td><div class="trzynastka" style="margin: 5"><A href="{ODNOSNIK}"><span class="pogrubienie">{NAZWA_PRODUKTU}</span></a></div>{CECHY_PODSTAWOWE}{KROTKI_OPIS}{PRODUCENT}</td><td width="{SZEROKOSC_KOMORKI_CENA}" align="right"><div style="margin-right: 5; margin-top: 3; margin-bottom: 3">{CENA}</div></td><td width="30" align="center"><div>{KOSZYK}</div><div style="margin-top: 10px">{PRZECHOWALNIA}</div></td></tr></table>
Dostępna na stronie:
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Pozdrawiam,
Mariusz
Ps. Tylko jak miałaś coś tam modyfikowane, o czym nie masz pojęcia, to sobie to rozwalisz.
I jeszcze jedno, przechowalnia działa dla zalogowanych użytkowników (jeżeli dobrze pamiętam).
<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" bgcolor="{TLO}"><tr><td width="{SZEROKOSC_KOMORKI_ZDJECIA}" align="center"><div style="margin: 5px">{ZDJECIE}</div></td><td><div class="trzynastka" style="margin: 5"><A href="{ODNOSNIK}"><span class="pogrubienie">{NAZWA_PRODUKTU}</span></a></div>{CECHY_PODSTAWOWE}{KROTKI_OPIS}{PRODUCENT}</td><td width="{SZEROKOSC_KOMORKI_CENA}" align="right"><div style="margin-right: 5; margin-top: 3; margin-bottom: 3">{CENA}</div></td><td width="30" align="center"><div>{KOSZYK}</div><div style="margin-top: 10px">{PRZECHOWALNIA}</div></td></tr></table>
Dostępna na stronie:
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Pozdrawiam,
Mariusz
Ps. Tylko jak miałaś coś tam modyfikowane, o czym nie masz pojęcia, to sobie to rozwalisz.
I jeszcze jedno, przechowalnia działa dla zalogowanych użytkowników (jeżeli dobrze pamiętam).
ps. koło w samochodzie umiem zmienić i jeszcze wiele rzeczy potrafię
hahaha ale sie usmialem z samego ranca
tyle bałaganu o jedna przechowalnie
))) lepsze niz demotywatory.pl
Moim zdaniem to tak jakby poszukiwanie instrukcji srubokreta potrzebnej do wkrecenia śrubki i popieram kolegow ze masz 2 wyjscia ( bledy i proby albo zlecenie komus innemu ).
Moim zdaniem to tak jakby poszukiwanie instrukcji srubokreta potrzebnej do wkrecenia śrubki i popieram kolegow ze masz 2 wyjscia ( bledy i proby albo zlecenie komus innemu ).
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Kobitka nerwowa z deka ale co się dziwić jak gadacie do Niej o kosmosie 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość