Nowe realizacje
|Strona 1 z 1
Nowe realizacje
Na naszej stronie, póki co tylko w aktualnościach zaprezentowaliśmy kilka nowych realizacji. Szczególnie workstyle.pl będzie godny zobaczenia (już za kilka dni - trwają ostatnie szlify). Ale inne realizacje również warto zobaczyć.
Zapraszamy -Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Pozdrawiam,
Tomasz Michalski - Grupa PFF
Zapraszamy -Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Pozdrawiam,
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: Nowe realizacje
Nareszcie coś ciekawego
workstyle zapowiada się faktycznie ciekawie - mimo iż osobiście wydaje mi się "przyciężki"
no ale ja jestem zwolennikiem minimalizmu 
Reszta też niezła. Cały czas kibicuje
Reszta też niezła. Cały czas kibicuje
Najs...tylko czemu tak drogo liczycie sobie za sam projekt graficzny ? Przeciez w komplecie wychodzi 2684 zł brutto ( w KQS.store - 1464 zł brutto ).
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Nie wiem dlaczego nie dostałem powiadomienia o nowym poście w naszym temacie. Cena 2700zł netto za licencję i projekt graficzny (razem z kodowaniem i implementacją) jest moim zdaniem rozsądnym środkiem pomiędzy jakością a ceną. Proszę mi wskazać gdzie dostanie Pan lepszy projekt, jakość kodu i silnik w niższej cenie.
Lada dzień przedstawimy kilka nowych wdrożeń i znów gwarantuję, że będą to ładne realizacje... Dodam jeszcze, że Pffshop został zaktualizowany do najnowszej wersji swojego frameworka i dodaliśmy kilka nowych udoskonaleń w sklepie. Wkrótce przedstawimy szczegóły.
Dziękujemy za doping i zapraszamy do współpracy!
Pozdrawiam,
Lada dzień przedstawimy kilka nowych wdrożeń i znów gwarantuję, że będą to ładne realizacje... Dodam jeszcze, że Pffshop został zaktualizowany do najnowszej wersji swojego frameworka i dodaliśmy kilka nowych udoskonaleń w sklepie. Wkrótce przedstawimy szczegóły.
Dziękujemy za doping i zapraszamy do współpracy!
Pozdrawiam,
- Autor tematu
Pffshop napisał(a):Nie wiem dlaczego nie dostałem powiadomienia o nowym poście w naszym temacie.
A bo należy nas częściej odwiedzać, a nie liczyć na automaty
Pozdrawiam,
Mariusz
Pffshop napisał(a):
dzisiaj "ładne" nie wystarczy...teraz sa dochodowe i intuicyjne...czekam na kolejne linki
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Rozumiem, że KQS Państwa rozpieszcza i zakłada Wam dochodowe sklepy internetowe. My niestety nie chodzimy po księżycu. Przygotowujemy ładny, intuicyjny sklep (oczywiście Klient ma ostateczne zdanie). Natomiast kwestia dochodowości niestety nijak ma się z usługą stworzenia sklepu internetowego. Oczywiście - przygotowanie archaicznego projektu, jakieś błędy w koszyku/zamówieniu itp to czynniki, których winowajcę nietrudno wskazać. Ale jak czytam, że usługa stworzenia sklepu, to powinna być usługa stworzenia dochodowego sklepu, to wydaje mi się, że żyję na innym świecie. Jakbym miał złotą receptę na tworzenie dochodowych sklepów internetowych to nie zajmowałbym się tworzeniem sklepów dla moich Klientów, tylko dla samego siebie...
Nasze sklepy są, w moim mniemaniu, ładne i intuicyjne. Kwestia dochodowości to oddzielny, rozległy temat. Jeśli ktoś zleci nam sklep, my go postawimy i na tym się skończy cała praca nad tym biznesem - wiadomo, że sukcesów tutaj nie można rokować. Ale mając bazę klientów i pieniądze na marketing, korzystając z Pffshop można spokojnie stworzyć dochodowy sklep internetowy. Nie zamierzam prezentować konkretnych odnośników, proponuję bezpośredni kontakt z naszymi Klientami - może podzielą się informacjami jakiego rzędu obroty generują ich sklepu. Mogę natomiast powiedzieć, że jedna z najświeższych realizacji miała w pierwszym miesiącu istnienia WYSOKI, pięciocyfrowy (kilkadziesiąt tysięcy) przychód ze sprzedaży. Dochodowy? Przyznam szczerze, że nie zwykłem zaglądać do sklepów, ale kiedy Klient zleca nam rozbudowę jakichś funkcjonalności to siłą rzeczy w panelu administratora ląduję i testuję jakieś elementy. No i tak oto zostałem bardzo pozytywnie zaskoczony.
Podsumowując - potrzebujesz niedrogiego, profesjonalnego, działającego i ładnie wyglądającego sklepu - nasza oferta jest właśnie dla Ciebie
Pozdrawiam,
Nasze sklepy są, w moim mniemaniu, ładne i intuicyjne. Kwestia dochodowości to oddzielny, rozległy temat. Jeśli ktoś zleci nam sklep, my go postawimy i na tym się skończy cała praca nad tym biznesem - wiadomo, że sukcesów tutaj nie można rokować. Ale mając bazę klientów i pieniądze na marketing, korzystając z Pffshop można spokojnie stworzyć dochodowy sklep internetowy. Nie zamierzam prezentować konkretnych odnośników, proponuję bezpośredni kontakt z naszymi Klientami - może podzielą się informacjami jakiego rzędu obroty generują ich sklepu. Mogę natomiast powiedzieć, że jedna z najświeższych realizacji miała w pierwszym miesiącu istnienia WYSOKI, pięciocyfrowy (kilkadziesiąt tysięcy) przychód ze sprzedaży. Dochodowy? Przyznam szczerze, że nie zwykłem zaglądać do sklepów, ale kiedy Klient zleca nam rozbudowę jakichś funkcjonalności to siłą rzeczy w panelu administratora ląduję i testuję jakieś elementy. No i tak oto zostałem bardzo pozytywnie zaskoczony.
Podsumowując - potrzebujesz niedrogiego, profesjonalnego, działającego i ładnie wyglądającego sklepu - nasza oferta jest właśnie dla Ciebie
Pozdrawiam,
- Autor tematu
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości