Integracja z sklepy24.pl
|Strona 1 z 1
Integracja z sklepy24.pl
Czy komuś udało się dokonać integracji z sklepy24.pl ? Jeśli tak to w jaki dokładnie sposób?
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: Integracja z sklepy24.pl
andkar napisał(a):Czy komuś udało się dokonać integracji z sklepy24.pl ? Jeśli tak to w jaki dokładnie sposób?
Ja mam sklep w sklepy 24.pl. Wystarczy sie zarejestrowac i postepowac dokladnie z instrukcjami..
ZooSklep napisał(a):Ja mam sklep w sklepy 24.pl. Wystarczy sie zarejestrowac i postepowac dokladnie z instrukcjami..
Ba, zarejestrowany też jestem tylko nie umiem sprawić, żeby pojawiły się u nich moje produkty
- Autor tematu
Najprostszy sposób, jaki mi przychodzi do głowy, żeby zachować zgodność z ich specyfikacją, to sparsowanie pliku xml dla którejś z porównywarek. Chcę się za to zabrać, ale odkąd mam remont, to z czasem krucho.
Podałem ścieżke dla pliku z Ustawienia dotyczące integracji z porównywarką cen zakupy.onet.pl
I podziałało, co prawda dostałem maila z powiadomieniem o błędach, ale produkty się pojawiły i wszystko jest z nimi ok, więc na razie jest to jakiś sposób
I podziałało, co prawda dostałem maila z powiadomieniem o błędach, ale produkty się pojawiły i wszystko jest z nimi ok, więc na razie jest to jakiś sposób
- Autor tematu
Zapraszam do przetestowania generatora pliku wymiany dla sklepy24 
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości