Blokada sprzedaży konkretnego towaru
|Strona 1 z 1
Blokada sprzedaży konkretnego towaru
Witajcie,
proponuję wprowadzenie opcji blokady sprzedaży danego towaru z zachowaniem jego wyświetlania dla klientów. Przydatne byłoby to wówczas, gdy nie kontrolujemy stanów magazynowych w programie a zdarzy się tak, że dany towar chwilowo nie jest dostępny. Oczywiście aktualnie można wyłączyć wyświetlanie danego towaru ale lepsze według mnie, byłoby rozwiązanie z wyświetlaniem towaru z jednoczesną blokadą możliwości jego dodania do koszyka.
Pozdrawiam
proponuję wprowadzenie opcji blokady sprzedaży danego towaru z zachowaniem jego wyświetlania dla klientów. Przydatne byłoby to wówczas, gdy nie kontrolujemy stanów magazynowych w programie a zdarzy się tak, że dany towar chwilowo nie jest dostępny. Oczywiście aktualnie można wyłączyć wyświetlanie danego towaru ale lepsze według mnie, byłoby rozwiązanie z wyświetlaniem towaru z jednoczesną blokadą możliwości jego dodania do koszyka.
Pozdrawiam
-

- Moderator Witryny
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
Re: Blokada sprzedaży konkretnego towaru
Taka blokada w skrypcie działa.
Przecież łatwo wyzerować stan magazynowy wtedy w sklepie koszyk jest przekreślony i nie doda się produktu do koszyka są też informacje o dostępności – niestety u mnie to nie działa ,natomiast jak zainstaluję goły sklep” testowy” to takie opcje są wyświetlane . Potrzebuję w tej sprawie pomocy.
Pozdrawiam
Przecież łatwo wyzerować stan magazynowy wtedy w sklepie koszyk jest przekreślony i nie doda się produktu do koszyka są też informacje o dostępności – niestety u mnie to nie działa ,natomiast jak zainstaluję goły sklep” testowy” to takie opcje są wyświetlane . Potrzebuję w tej sprawie pomocy.
Pozdrawiam
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Napisałem przecież, że chodzi o sytuację, gdy nie kontroluje się stanów magazynowych... Kombinowanie ze sztucznym podnoszeniem stanów magazynowych dla towarów, które ciągle są w sprzedaży, mija się z celem.
-

- Moderator Witryny
- Autor tematu
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
Przepraszam , ale to była taka zaczepka w celu rozwiązania mojego problemu (na temat w podobnej sprawie nikt nie zabiera głosu)
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości