CSS dla <BODY>
|Strona 1 z 1
CSS dla <BODY>
Być może banalne pytanie, ale zagłębiam się chyba w złą stronę brnąc nie tam gdzie trzeba i nie mogę znaleźć w jaki sposób zmienić style dla BODY, a właściwie na początek jedną wartość - margin:0px (teraz jest 10px). Wstawienie poprzez panel administracyjny bloku styli w HEAD nic nie zmieniło. To samo zewnętrzny "dopięty" plik stylów nic nie daje bo w kodzie znajdzie się przed stylesheet.php 
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: CSS dla <BODY>
ehhhh... człowiek niewyspany nie myśli. Dzisiaj ledwo zasiadłem i za głowę się złapałem. Sprawa dość prosta:
1. Skopiowałem wygenerowany arkusz /stylesheet.php do innego pliku, który dołączę w części HEAD (jeszcze nie wiem czy nie będzie się przez to coś sypało).
2.
3. Wgrywam własny plik z arkuszami stylów na serwer i w
Nie wiem jakie to będzie miało znaczenie w dalszych czynnościach dostosowania sklepu - jestem nowicjusz jeśli chodzi o KQS
1. Skopiowałem wygenerowany arkusz /stylesheet.php do innego pliku, który dołączę w części HEAD (jeszcze nie wiem czy nie będzie się przez to coś sypało).
2.
- Kod: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Ustawienia -> Ustawienia graficzne -> Wyłącz arkusz stylów w nagłówku strony
3. Wgrywam własny plik z arkuszami stylów na serwer i w
- Kod: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Ustawienia -> Konfiguracja -> Dodatkowa treść w sekcji <head></head> sklepu
Nie wiem jakie to będzie miało znaczenie w dalszych czynnościach dostosowania sklepu - jestem nowicjusz jeśli chodzi o KQS
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości