Wersja 1.29.1
Re: Wersja 1.29.1
Próbowałam coś z tym zrobić i jeszcze bardziej namieszałam więc napisałam strona w przebudowie i wykupiłam support. Teraz pozostało mi czekać.
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
fajnie, że są wypuszczane skopane aktualizacji, żeby ludzie support kupowali =)
aktualizacja jest ok , nie zauważyłem żadnych błędów i wszystko działa jak ma być.
Problemy pojawiają się na kiepskich serwerach albo gdy ktoś sam sobie w kodzie namiesza.
Problemy pojawiają się na kiepskich serwerach albo gdy ktoś sam sobie w kodzie namiesza.
akant napisał(a):Próbowałam coś z tym zrobić i jeszcze bardziej namieszałam więc napisałam strona w przebudowie i wykupiłam support. Teraz pozostało mi czekać.
życzę powodzenia
witam
adres sklepu internetowego: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
serwer wykupiony u strefy
Po aktualizacji do wersji 1.29.1 niektore podstrony wogole sie nie otwieraja (wyswietla sie bialy ekran) np. listwy rpzypodlogowe, kleje, lakiery. Probowalem cofnac sklep do starszej wersji, takiej ktora dzialala. Wtedy z kolei pojawil sie inny problem. Wszystkie podstrony sie otwieraly, ale zamiast cen wyswietlal sie napis {CENA_PROMOCYJNA_BRUTO}, a niektore tabele byly poprzesuwane. W chwili obecnej sklep znow stoi na wersji 1.29.1. BOK na strefie nie potrafi pomoc, po przeniesieniu sklepu na serwer home mam dokladnie ten sam problem. Czy ktos wie co moze byc tego przyczyna i jak temu zaradzic? Co ciekawe na serwerze na linuxie nowa wersja sklepu dziala prawidlowo.
adres sklepu internetowego: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
serwer wykupiony u strefy
Po aktualizacji do wersji 1.29.1 niektore podstrony wogole sie nie otwieraja (wyswietla sie bialy ekran) np. listwy rpzypodlogowe, kleje, lakiery. Probowalem cofnac sklep do starszej wersji, takiej ktora dzialala. Wtedy z kolei pojawil sie inny problem. Wszystkie podstrony sie otwieraly, ale zamiast cen wyswietlal sie napis {CENA_PROMOCYJNA_BRUTO}, a niektore tabele byly poprzesuwane. W chwili obecnej sklep znow stoi na wersji 1.29.1. BOK na strefie nie potrafi pomoc, po przeniesieniu sklepu na serwer home mam dokladnie ten sam problem. Czy ktos wie co moze byc tego przyczyna i jak temu zaradzic? Co ciekawe na serwerze na linuxie nowa wersja sklepu dziala prawidlowo.
-
bart01
- Autor tematu
Pobrać i aktualizować ponownie.
- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Witam skąd można pobrać ta wersje. Od jakiegoś czasu nie otrzymuję e-maili od admia kqs o aktualizacjach a pisanie że zmieniłem email mija sie z celem bo na meile nie reaguje. 
A próbowałeś wysłać oficjalną informację o zmianie adresu ?
Pozdrawiam,
Mariusz
Pozdrawiam,
Mariusz
pisemnie 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości