Wersja 1.29
Re: Wersja 1.29
AurorA napisał(a):Przychodzą, wszystko śmiga jak trzeba - nie widzę żadnych błędów.
Jedno co niepotrzebnie zrobiłem przy aktualizacji to zamieniłem plik językowy i teraz muszę znów rzeźbić
w sumie to niektóre opisy mogły by być dodane tam standardowo
np. jak ustawie minimum na 100 zł a klient chce zamów za 80 to dostaje info
:
- Kod: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Brak form przesyłki, powiadom administratora sklepu!
[Waga zamówienia: 0.5 kg]
o minimalnej kwocie ani słowa i skąd taki klient ma wiedzieć ze jest jakieś minimum
ale ogólnie jestem bardzo zadowolony z aktualizacji
A czy promocje ci dobrze chodza nie mieszaja sie z Nowościami bo mi nadal nawet po wgrwaniu pownownym gdzie byly już niby poprawione te błedy
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Major napisał(a):A czy promocje ci dobrze chodza nie mieszaja sie z Nowościami bo mi nadal nawet po wgrwaniu pownownym gdzie byly już niby poprawione te błedy
Możesz dokładniej opisać problem i poprzeć przykładem ? Bo nie bardzo wiem o co chodzi.
Po aktualizacji juz kolejnej wersi 1.29 miały być promocje poprawione tzn bład w wyświetlaniu bo pokazuje je też w nowych propozycjach
Przykład na stronie głownej Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Przykład na stronie głownej Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Też nie bardzo rozumiem w czym problem.
W promocjach mam same towary promocyjne (oczywiście jeśli nowość jest promowana to też tam jest)a w nowościach mam ostatnio dodane towary tez te które sa promowane- dla nie jest ok
W promocjach mam same towary promocyjne (oczywiście jeśli nowość jest promowana to też tam jest)a w nowościach mam ostatnio dodane towary tez te które sa promowane- dla nie jest ok
Major napisał(a):Po aktualizacji juz kolejnej wersi 1.29 miały być promocje poprawione tzn bład w wyświetlaniu bo pokazuje je też w nowych propozycjach
Widocznie zaznaczyłeś te produkty aby pokazywały się na stronie głównej (Najnowsze Propozycje)
- Moderator Witryny
- Autor tematu
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Hmm sprawdze to ale we wcześniejszych wersjach bylo bez problemu inic nie zmieniałem a po aktualizacji sie tak zrobilo
radek170777 napisał(a):andy napisał(a):U mnie kicha "Trwa aktualizacja sklepu, przepraszamy za utrudnienia i zapraszamy ponownie za kilka minut." robi to kilka godzin.
I znów robota z przywracaniem.
A wykasowałeś pliki update ??
dokładnie tak należy zrobić, u mnie zadziałało
O co chodzi z "Miesięczny limit zakupów" w klientach zarejestrowanych?
- Moderator Witryny
- Autor tematu
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Witam wszystkich,
U mnie po aktualizacji zniknęła sonda, chociaż ustawienia są ok, przed aktalizacją wyślwietlała się.
Jak można odwołać wplatę ? Tak opcja jest dodana w aktalizacji, ale nie mogę jej znaleźć
Pozdrawiam
Elad
U mnie po aktualizacji zniknęła sonda, chociaż ustawienia są ok, przed aktalizacją wyślwietlała się.
Jak można odwołać wplatę ? Tak opcja jest dodana w aktalizacji, ale nie mogę jej znaleźć
Pozdrawiam
Elad
- Otrzymał podziękowań: 1 razy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości