Wersja 1.29
Wersja 1.29
* zmieniona kolejność wyświetlanych informacji na pasku tytułu
* dodana możliwość ustawienia przenoszenia do koszyka pod dodaniu produktu do koszyka jak w poprzednich wersjach
* dodana możliwość wyłączenia wyświetlania numeru konta po złożeniu zamówienia
* pełne ścieżki w odnośnikach kategorii
* odnośniki html (mod_rewrite), automatyczne przekierowywanie na nowe adresy z nagłówkiem 301
* szablon graficzny, dodana edycja elementu {ODNOSNIKI_REJESTRACJA_LOGOWANIE_KONTO}
* szablon graficzny, dodana częściowa edycja elementu {NAWIGACJA_PROMOCJE_PRODUCENCI}
* poprawione wyświetlanie zdjęć pod niszowymi przeglądarkami + małe zmiany kosmetyczne
* style css przeniesione do pliku, nadal generowane dynamicznie
* zoptymalizowane generowanie drzewa kategorii - wszelkie zmiany w strukturze kategorii, edycja produktów związana z kategoriami oraz usuwanie kategorii i produktów będzie generowało nową statyczną strukturę kategorii
* dodana możliwość wyświetlania dostępności na listach produktów, pole {DOSTEPNOSC}
* dodana możliwość zdefiniowania aktualności w dodatkowych językach
* dodana możliwość zdefiniowania stron informacyjnych w dodatkowych językach
* dodana możliwość zdefiniowania wstępu (konfiguracja) w dodatkowych językach
* dodana możliwość zdefiniowania wizytówek kategorii w dodatkowych językach
* dodana możliwość zdefiniowania atrybutów w dodatkowych językach
* dodana możliwość zdefiniowania dostępności w dodatkowych językach
* dodana możliwość wyłączenia weryfikacji numeru NIP klienta
* dodana możliwość odwołania statusu wpłaty w zamówieniach
* faktury - dodana możliwość wpisania dodatkowych uwag, pole {uwagi} w szablonie faktury
* korekty faktur - dodana możliwość wpisania powodu korekty oraz dodatkowych uwag, pole {uwagi} oraz {powod_korekty} w szablonie faktury korygującej
* dodana blokada sklepu w przypadku wykrycia pliku update.php
* szablon graficzny - dodane szablony gradacji w spisach produktów (Baza szablonu) oraz na stronie produktu
* szablon graficzny - dodane elementy {CENA_BRUTTO} oraz {CENA_PROMOCYJNA_BRUTTO} dla szablonów cen promocyjnych przy zaznaczonym wyświetlaniu cen netto i brutto
* spora ilość drobnych modyfikacji
* dodana możliwość ustawienia przenoszenia do koszyka pod dodaniu produktu do koszyka jak w poprzednich wersjach
* dodana możliwość wyłączenia wyświetlania numeru konta po złożeniu zamówienia
* pełne ścieżki w odnośnikach kategorii
* odnośniki html (mod_rewrite), automatyczne przekierowywanie na nowe adresy z nagłówkiem 301
* szablon graficzny, dodana edycja elementu {ODNOSNIKI_REJESTRACJA_LOGOWANIE_KONTO}
* szablon graficzny, dodana częściowa edycja elementu {NAWIGACJA_PROMOCJE_PRODUCENCI}
* poprawione wyświetlanie zdjęć pod niszowymi przeglądarkami + małe zmiany kosmetyczne
* style css przeniesione do pliku, nadal generowane dynamicznie
* zoptymalizowane generowanie drzewa kategorii - wszelkie zmiany w strukturze kategorii, edycja produktów związana z kategoriami oraz usuwanie kategorii i produktów będzie generowało nową statyczną strukturę kategorii
* dodana możliwość wyświetlania dostępności na listach produktów, pole {DOSTEPNOSC}
* dodana możliwość zdefiniowania aktualności w dodatkowych językach
* dodana możliwość zdefiniowania stron informacyjnych w dodatkowych językach
* dodana możliwość zdefiniowania wstępu (konfiguracja) w dodatkowych językach
* dodana możliwość zdefiniowania wizytówek kategorii w dodatkowych językach
* dodana możliwość zdefiniowania atrybutów w dodatkowych językach
* dodana możliwość zdefiniowania dostępności w dodatkowych językach
* dodana możliwość wyłączenia weryfikacji numeru NIP klienta
* dodana możliwość odwołania statusu wpłaty w zamówieniach
* faktury - dodana możliwość wpisania dodatkowych uwag, pole {uwagi} w szablonie faktury
* korekty faktur - dodana możliwość wpisania powodu korekty oraz dodatkowych uwag, pole {uwagi} oraz {powod_korekty} w szablonie faktury korygującej
* dodana blokada sklepu w przypadku wykrycia pliku update.php
* szablon graficzny - dodane szablony gradacji w spisach produktów (Baza szablonu) oraz na stronie produktu
* szablon graficzny - dodane elementy {CENA_BRUTTO} oraz {CENA_PROMOCYJNA_BRUTTO} dla szablonów cen promocyjnych przy zaznaczonym wyświetlaniu cen netto i brutto
* spora ilość drobnych modyfikacji
- Moderator Witryny
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Re: 1.29
Właśnie pisałem wątek, ale byłeś szybszy 
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: Wersja 1.29
a ja rozwinąłem temat postu.
Towar dnia nadal bez lewego górnego marginesu..
Napisalem to juz w temacie o wersji beta, ale tutaj dopisze... niestety "pełne ścieżki w odnośnikach kategorii" pozostaly jako koniecznosc :/
Ponadto widzę, że RSS generuje adresy z błędem. W samym sklepie znaki takie jak cudzysłów są pomijane, w RSS są zamieniane na "quot".
Ponadto widzę, że RSS generuje adresy z błędem. W samym sklepie znaki takie jak cudzysłów są pomijane, w RSS są zamieniane na "quot".
-
Lesiu
Za to musze dodac, ze rozwiazany zostal problem z naglowkami. Za to brawa.
-
Lesiu
Nie wiem jak u Was, ale u mnie nie pojawiają się promocje na stronie głównej.
Aktualnie mam te produkty zaznaczone z wyświetlaniem "na stronie głównej"
Aktualnie mam te produkty zaznaczone z wyświetlaniem "na stronie głównej"
Ja nie dostałem nowej wersji sklepu.
Chyba zostałem usunięty z listy mailingowej, a myślałem że cenzury już w tym kraju niema.
Chyba zostałem usunięty z listy mailingowej, a myślałem że cenzury już w tym kraju niema.
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
dknet napisał(a):Ja nie dostałem nowej wersji sklepu.
Proszę pisać do autora sklepu, być może to zwykła pomyłka lub zły adres e-mail.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości