Support KQS
|Strona 1 z 1
Support KQS
Dostałem właśnie zamówioną płytkę z KQS'em.
Autor oprogramowania w cenie oferuje support na oficjalnym forum (3 miesiące).
Obecnie nie mam czasu na wdrożenie tego sklepu więc pytanie czy rejestrować się na forum teraz,
czy też za parę miesięcy jak będę miał czas na zajęcie się tym sklepem.
Czy jak zarejestruje się teraz i spróbuje wejść na forum za kilka miesięcy to będę już wywalony?
Można wykupić dodatkowy pakiet pomocy technicznej na rok za 149 pln - ciekaw jestem jak są traktowani Ci którzy go wykupili.
Obecnie nie mam czasu na wdrożenie tego sklepu więc pytanie czy rejestrować się na forum teraz,
Czy jak zarejestruje się teraz i spróbuje wejść na forum za kilka miesięcy to będę już wywalony?
Można wykupić dodatkowy pakiet pomocy technicznej na rok za 149 pln - ciekaw jestem jak są traktowani Ci którzy go wykupili.
Re: Support KQS
AurorA napisał(a):Dostałem właśnie zamówioną płytkę z KQS'em.
Dlaczego nie zapytasz KQS?
- Moderator Witryny
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
nie rozumiem po co płacić za płatny support przecież tu masz darmowy i o niebo szybsze i konkretniejsze odpowiedzi
kulbi napisał(a):... konkretniejsze odpowiedzi
Taaa... no same konkrety
marpit napisał(a):Dlaczego nie zapytasz KQS?
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
kulbi napisał(a):nie rozumiem po co płacić za płatny support przecież tu masz darmowy i o niebo szybsze i konkretniejsze odpowiedzi
dlatego go nie wykupiłem
ale pytam o te 3 miesiące, nie chce kakuesowi zawracać dupy
Podam przykład...kupujesz spodnie w sklepie ( dostajesz gwarancji 12 miesiecy ). Nie chodzisz w nich przez rok czasu i przykladowo po 13 miesiacach zakladasz spodnie na "dupe"...po tygodniu spodnie ci sie prują w kroku. Co robisz ? :
-idziesz do sklepu zglosic reklamacje ?
-bierzesz igłe i nitke i sam sobie radzisz z dziurą
-idziesz do sklepu zglosic reklamacje ?
-bierzesz igłe i nitke i sam sobie radzisz z dziurą
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Ok, ale czy tam jest forum gdzie można coś poczytać?
po rejestracji klikam na link "forum" i dostaje formularz w którym mogę zadać pytanie
ale żadnego forum tam nie widzę.
Pytań na razie nie mam, chciałem po prostu poczytać jakie inni miewają problemy.
po rejestracji klikam na link "forum" i dostaje formularz w którym mogę zadać pytanie
Pytań na razie nie mam, chciałem po prostu poczytać jakie inni miewają problemy.
AurorA napisał(a):Ok, ale czy tam jest forum gdzie można coś poczytać?
Poczytać to sobie możesz u nas, tam się tylko zadaje pytania.
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
radek170777 napisał(a):Poczytać to sobie możesz u nas, tam się tylko zadaje pytania.
to lipa, a tu czytam ostro
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość