Zapomniałem Loginu i Hasła Admina
Re: Zapomniałem Loginu i Hasła Admina
Oj lepiej sam się za to nie zabieraj, jak nie wiesz co to MySql
Pozdrawiam,
Mariusz
Pozdrawiam,
Mariusz
Mariusz napisał(a):Oj lepiej sam się za to nie zabieraj, jak nie wiesz co to MySql
Pozdrawiam,
Mariusz
Dobra rada
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Mariusz napisał(a):....Musisz się zalogować do swojej bazy MySql i w podanej tabeli są te zmienne.....
O.K. dostałem sie przez przegladarke do bazy MySQL, mam tam 2 bazy , jedna to _osc a druga _sklep. Wchodzę do bazy sklepu i tam mam w lewym menu : sklep_user, i druga sklep_user_reg. Co dalej ?
pzdr Tomland
PS adres sklepu to Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się serwer to xon.pl
Mariusz napisał(a):......Oj lepiej sam się za to nie zabieraj, jak nie wiesz co to MySql........
Panowie, ja nie mam wyjscia, musze jakos odzyskać login i hasło bo inaczej nie dostane sie do własnego sklepu, a poza tym Wielki Krzysztof zagrał mi na nerwach, jestem gapa i nie jestem informatykiem, ale jestem ambitny...
pzdr
Tomland
Ale staroć 
Masz aktualizację ?
Jeśli tak, proponuję postawić sklep od nowa.
Jeśli nie masz, dobrym rozwiązaniem będzie zakup nowej licencji i świeża instalacja.
To co masz nie nadaje się na obecne czasy.
Pozdrawiam,
Mariusz
Masz aktualizację ?
Jeśli tak, proponuję postawić sklep od nowa.
Jeśli nie masz, dobrym rozwiązaniem będzie zakup nowej licencji i świeża instalacja.
To co masz nie nadaje się na obecne czasy.
Pozdrawiam,
Mariusz
o bony....jaki antyk
Tez polecam zakup nowej licencji i ostre popracowanie nad wygladem strony. Inwestycja Ci sie na pewno zwróci - tak jak kazdemu z Nas więc do roboty !!
-

- Moderator Witryny
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Mariusz napisał(a):....Ale staroćMasz aktualizację ?....
Staroc bo kupiłem to chyba w 2004 roku, pliki aktualizacyjne mam chyba datowane cos na koniec 2008. Aktualizacja to skomplikowana operacja ? (nawet do rymu..) Pzdr Tomland
Aktualizacja nie jest skomplikowana.
W paczce masz plik z instrukcją.
Pozdrawiam,
Mariusz
W paczce masz plik z instrukcją.
Pozdrawiam,
Mariusz
Mariusz napisał(a):....Musisz się zalogować do swojej bazy MySql i w podanej tabeli są te zmienne.....
o to chodziło ? dobrze dotarłem ? Jesli dobrze to hasło jest zaszyfrowane.
Pzdr
Tomland
- Załączniki
-
- php.jpg (65.16 KiB) Przeglądane 3439 razy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość