UWAGA ...DINOZAUR :) v1.19

Wszystko na temat instalacji oprogramowania KQS.store oraz aktualizacji skryptu do najnowszej wersji. Dowiesz się także co nowego pojawiło się w sklepie KQS oraz znajdziesz pełną listę zmian które weszły w nowej wersji.

UWAGA ...DINOZAUR :) v1.19

przez someone78 » 2009 lut 12, Cz 17:36

Witam :)
Bardzo dawno temu kupilem sklep KQS w wersji 1.19.
Do dnia dzisiejeszego nie zainstalowalem jednak w/w sklepu.
Pare dni temu postanowilem, ze czas najwyższy zainstalowac go na serwerze.
W zwiazku z tym, ze uplynelo juz wiele czasu i zapewne powychodzilo sporo aktualizacji probowalem skontaktowac sie z KQS celem zasiegniecia informacji.
Niestety bezskutecznie...
Drodzy forumowicze !
Czy ktos moze mi pomoc ?
Zastanawiam sie jak wyglada proces aktualizacji w moim przypadku - z wersji 1.19 do najnowszej.
Czy musze posiadac wszystkie dotychczas wypuszczone aktualizacje i kolejno je instalowac, czy wystarczy ta jedna - najnowsza?
Co jakis czas przychodzily mi maile z KQS dotyczace akutalizacji, ale niestety wszystkie kasowalem.
Zauwazylem, ze powstal panel z supportem dla klientow KQS, jednak w momecie zakupu w/w wersji takowego nie bylo :(
Teraz niestety nie moge sie skontaktowac z tworca tego oprogramowania.
Z gory dzieki za kazda informacje dot. aktualizacji.

Autor tematu
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: UWAGA ...DINOZAUR :) v1.19

przez grzechoo » 2009 lut 12, Cz 20:52

Ja posiadam jeszcze pliki do wersji 1.13 bis ...Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się

przez ZooSklep » 2009 lut 12, Cz 23:10

someone78 napisał(a):Witam :)
Bardzo dawno temu kupilem sklep KQS w wersji 1.19.
Do dnia dzisiejeszego nie zainstalowalem jednak w/w sklepu.
Pare dni temu postanowilem, ze czas najwyższy zainstalowac go na serwerze.
W zwiazku z tym, ze uplynelo juz wiele czasu i zapewne powychodzilo sporo aktualizacji probowalem skontaktowac sie z KQS celem zasiegniecia informacji.
Niestety bezskutecznie...
Drodzy forumowicze !
Czy ktos moze mi pomoc ?
Zastanawiam sie jak wyglada proces aktualizacji w moim przypadku - z wersji 1.19 do najnowszej.
Czy musze posiadac wszystkie dotychczas wypuszczone aktualizacje i kolejno je instalowac, czy wystarczy ta jedna - najnowsza?
Co jakis czas przychodzily mi maile z KQS dotyczace akutalizacji, ale niestety wszystkie kasowalem.
Zauwazylem, ze powstal panel z supportem dla klientow KQS, jednak w momecie zakupu w/w wersji takowego nie bylo :(
Teraz niestety nie moge sie skontaktowac z tworca tego oprogramowania.
Z gory dzieki za kazda informacje dot. aktualizacji.

Jak masz legala a raczej masz skoro dostawałes aktualizacje to powinieneś dostac wersje najświeższą na meila od kqs.. Ostatnia była chyaba w grudniu 2008..

przez radek170777 » 2009 lut 13, Pt 09:43

Coś mi się wydaje że nie posiadasz żadnego pliku pliku aktualizacyjnego... Bo jeśli byś miał to w mailu w którym KQS rozsyła uaktualnienia znajduje się również wersja instalacyjna sklepu i w takim wypadku wystarczyłoby poprostu zainstalować nową wersję sklepu.

Ale jeśli nie masz, a kontakt z twórcą jest jaki jest, sugerował bym zrobić to tak:

Wysyłasz maila do kqs-a z informacją iż zmienił się Twój adres e-mail, podajesz swoje dane na jakie został zakupiony sklep wraz ze starym adresem e-mail oraz podajesz nowe dane wraz z nowym mailem i prosisz o zmianę w jego bazie klientów.

Teraz wystarczy czekać na nową wersję sklepu i zaglądać do skrzynki poczty elektronicznej. Powinieneś dostać maila z aktulaizacją i wersją instalacyjną najnowszej wersji sklepu.

Możesz również poprosić o link do obecnej wersji, ale raczej nie liczyłbym na pozyywne rozpatrzenie prośby, ot takie dziwactwo pana Krzysztofa...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości