CenoLand.com
|Strona 1 z 1
CenoLand.com
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Jest To nowa porównywarka cen ,proszę testować i pisać o ewentualnych problemach sugestiach.
Kupuj z CenoLand.com - Porównaj ceny w sklepach i na aukcjach internetowych,Wyszukaj najlepszą ofertę cenową i najlepszy sklep w twojej okolicy.Udane zakupy dobry towar w dobrej cenie.Najniższe ceny TV LCD,Telefonów komórkowych,Nawigacji GPS,Komputerów - znajdzie porównywarka cen CenoLand.com[url][/url]
Jest To nowa porównywarka cen ,proszę testować i pisać o ewentualnych problemach sugestiach.
Kupuj z CenoLand.com - Porównaj ceny w sklepach i na aukcjach internetowych,Wyszukaj najlepszą ofertę cenową i najlepszy sklep w twojej okolicy.Udane zakupy dobry towar w dobrej cenie.Najniższe ceny TV LCD,Telefonów komórkowych,Nawigacji GPS,Komputerów - znajdzie porównywarka cen CenoLand.com[url][/url]
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: CenoLand.com
w oryginale ta gorna grafika w topie jest ruchoma i fajnie to wyglada - u Ciebie niestety nic sie nie rusza. Nie wiem czy to dobry dział bo tu sie pokazuje sklepy a nie porownywarki cenowe.
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Zrezygnowałem z wersji flash ,bo nie jest zbyt przyjazna wyszukiwarkom. A odnośnie działu to wyszukiwarki są jakby korytarzem do sklepu, bo większość klientów wchodzi najpierw na stronę wyszukiwarki a następnie do sklepów.
- Autor tematu
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Ale w tym dziale chodzi tylko i wyłącznie o "SKLEPY" KQS, admin zapomnial zmienic nazwy chyba 
Wątek przeniosłem do tego działu.
Chyba lepiej tu pasuje
Pozdrawiam,
Mariusz
Chyba lepiej tu pasuje
Pozdrawiam,
Mariusz
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości