Ustawianie zdjęcia głównego
|Strona 1 z 1
Ustawianie zdjęcia głównego
Witam
Mam produkty w których jest dużo zdjęć w galerii. Np.
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Czy da się tak ustawić by zdjęcia nie były losowo wybierane i pokazywane w danej kategori np.
tutaj za każdym odświeżeniem strony pojawia się kolejne zdjęcie z galerii. Chciałbym by dało się tak ustawić żeby wyświetlało się jedno zdjęcie wybrane przezemnie.
Po wybraniu zdjęcia głównego w galerii pojawia mi się jedynie zdjęcie u góry opisu przedmiotu chciałbym również by to zdjęcie wyświetlane było w spisie przedmiotów.
Da się tak ustawić?
Dziękuje za odpowiedz
Mam produkty w których jest dużo zdjęć w galerii. Np.
Czy da się tak ustawić by zdjęcia nie były losowo wybierane i pokazywane w danej kategori np.
tutaj za każdym odświeżeniem strony pojawia się kolejne zdjęcie z galerii. Chciałbym by dało się tak ustawić żeby wyświetlało się jedno zdjęcie wybrane przezemnie.
Po wybraniu zdjęcia głównego w galerii pojawia mi się jedynie zdjęcie u góry opisu przedmiotu chciałbym również by to zdjęcie wyświetlane było w spisie przedmiotów.
Da się tak ustawić?
Dziękuje za odpowiedz
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: Ustawianie zdjęcia głównego
Mam jeszcze drugie pytanie . Mam jeszcze produkty typu
Ten sam model lecz różne wyposażenie
Chciałbym zrobić tak że daje opis zbiorczy do produktu a następnie chciałbym mieć zakłądkę typu co w tym sklepie:
Na dole klient ma możliwość wybrania typów gwoździ jakie go interesują. Nie trzeba zakładać nowych produktów
Kiedyś zabierałem się za to kombinowałem coś z cechami i atrybutami ale mi nie wyszłą . Prosił bymo informację w jaki sposób to najprościej zrobić.
Pozdrawim
Ten sam model lecz różne wyposażenie
Chciałbym zrobić tak że daje opis zbiorczy do produktu a następnie chciałbym mieć zakłądkę typu co w tym sklepie:
Na dole klient ma możliwość wybrania typów gwoździ jakie go interesują. Nie trzeba zakładać nowych produktów
Kiedyś zabierałem się za to kombinowałem coś z cechami i atrybutami ale mi nie wyszłą . Prosił bymo informację w jaki sposób to najprościej zrobić.
Pozdrawim
- Autor tematu
Zamiast pisać posty lepiej przeglądnij dobrze sklep 
Odznacz to
Losowo wyświetlana miniatura danego produktu
Problem z gwoździami - skorzystaj z atrybutów
Odznacz to
Losowo wyświetlana miniatura danego produktu
Problem z gwoździami - skorzystaj z atrybutów
- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
WItam ponownie
Udało mi się coś wykombinować za pomocą atrybutów
Tylko mam teraz pytanie dało by się ustawić tak by nie pokazywało ile kosztuje więcej inny zestaw to co jest w nawiasie. Oraz troche dziwne, że w tych atrybutach muszę wpisywać dokładną róznicę w cenie brutto i zaznaczyć zwiększ by uzyskać rządaną cenę.
Udało mi się coś wykombinować za pomocą atrybutów
Tylko mam teraz pytanie dało by się ustawić tak by nie pokazywało ile kosztuje więcej inny zestaw to co jest w nawiasie. Oraz troche dziwne, że w tych atrybutach muszę wpisywać dokładną róznicę w cenie brutto i zaznaczyć zwiększ by uzyskać rządaną cenę.
- Autor tematu
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość