Nie moge się zalogować do PA
Nie moge się zalogować do PA
Czy ktoś mi może pomóc i napisac w czym tkwi problem , że nie mogę się zalogować do swojego PA.. Nic nie zmieniałem w ciągu tygodnia.. Dziwne..
Re: Nie moge się zalogować do PA
Może usuń ciasteczka w przeglądarce.
-

- Moderator Witryny
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
też to kiedyś miałem, wku... się strasznie po czym pomyślałem i z rozpędy pierwszą literę dawałem dużą a w loginie miałem małą 
jak dalej nie możesz się zalogować to napisz, (a może masz ustawione przez przypadek godziny administratora?)
Dzięki za pomoc.. wszystko jest OK.. Chyba wina leżała po stronie serwera.. 
Czy możecie też odnieść sie do tego tematu Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się Pbas próbował mi pomóc i nie udało się..
kulbi napisał(a):jak dalej nie możesz się zalogować to napisz, (a może masz ustawione przez przypadek godziny administratora?)
Wyobraz sobie kulbi , ze właśnie miałem to włączone.
heh, no wlasnie tez mi sie przez to pochrzanilo, zreszta z mojej winy bo wpisalem przez pomylke od godziny pozniejszej do wczesniejszej i teraz wogole nie moge sie zalogowac o zadnej porze. Czy ktos wie w jakim pliku to siedzi na serwerze i jak to zmienic, wylaczyc. Bez tego moj sklep jest nieczynny, przez nieuwage mocno sobie naszkodzilem a P. Krzysztof tylko mi wypomnial glupote i nie chce pomoc...
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
ja mam ten sam problem:
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość