Zawartośc koszyka - drukowanie
|Strona 1 z 1
Zawartośc koszyka - drukowanie
Witam mam taki problem gdy klikne w link drukuj zawartośc koszyka i owierami mi się strona która ma byc drukowana to pokazuje sie taki błod w górnej czesci
Warning: Missing argument 2 for sprawdz_obrazy(), called in /wydruk.php on line 0 and defined in /pliki_zrodlowe/_inne/funkcje.php on line 0
a po tym jest normalnie to co ma byc wydrukowane
Warning: Missing argument 2 for sprawdz_obrazy(), called in /wydruk.php on line 0 and defined in /pliki_zrodlowe/_inne/funkcje.php on line 0
a po tym jest normalnie to co ma byc wydrukowane
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: Zawartośc koszyka - drukowanie
to samo u mnie, najnowsze 1.28
U mnie jest OK - również najnowsza wersja 1.28.
Może na Waszych serwerach nie ma jakiejś biblioteki PHP potrzebnej do robienia wydruków?
Może na Waszych serwerach nie ma jakiejś biblioteki PHP potrzebnej do robienia wydruków?
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
Miałem to samo. Problem zniknął gdy wyłączyłem opcję "wyświetlania miniatur w koszyku" i teraz ten błąd się nie pojawia. Mimo wszystko nadal istnieje. Uznałem jednak, że lepszy brak miniatur w koszyku od tego błędu na stronie wydruku 
Major napisał(a):Warning: Missing argument 2 for sprawdz_obrazy(), called in /wydruk.php on line 0 and defined in /pliki_zrodlowe/_inne/funkcje.php on line 0
U mnie rónież występuje ten błąd - wersja 1.28
Czy ktoś zna inne rozwiązanie niż wyłączenie miniatur w PA, a może to błąd w oprogramowaniu?
Problem występuje nie tylko przy włączonych miniaturach w koszyku.
Ten sam pojawia się przy wydruku zawartości koszyka jeśli produkty posiadają gradację cenową (a u mnie to większość), niestety tego już w koszyku wyłączyć nie można.
Komunikat:
Ten sam pojawia się przy wydruku zawartości koszyka jeśli produkty posiadają gradację cenową (a u mnie to większość), niestety tego już w koszyku wyłączyć nie można.
Komunikat:
- Kod: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Warning: Missing argument 3 for gradacja_tabela_koszyk() in /.../public_html/pliki_zrodlowe/_inne/funkcje.php on line 0
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 0 gości