Dziwne zachowanie skryptu albo autorów KQS?
Dziwne zachowanie skryptu albo autorów KQS?
Zakładam ten temat ponieważ dzisiaj wyskoczyło mi zamiast strony głównej coś takiego "Brak widocznej informacji o oprogramowaniu KQS.store jest naruszeniem zasad licencji."
Nie wiem czy to jakiś psikus czy co, ale co do informacji o oprogramowaniu KQS.store znajduje się w stopce strony Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Z KQS.store jeszcze mi nie odpisali, może mieliście podobne zdarzenie?
Nie wiem czy to jakiś psikus czy co, ale co do informacji o oprogramowaniu KQS.store znajduje się w stopce strony Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Z KQS.store jeszcze mi nie odpisali, może mieliście podobne zdarzenie?
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: Dziwne zachowanie skryptu albo autorów KQS?
Idę o zakład, że skrypt sprawdza Twoją główną domenę Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się i tam nie znajduje wymaganej informacji. Może spróbuj założyć subdomenę zamiast katalogu ./kqs/ i wówczas sprawdź.
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
od tygodnia ten sklep działał, a dzisiaj pojawił się taki komunikat, po tym jak zmieniłem kolor czciąki:/
- Autor tematu
pbas napisał(a):Idę o zakład, że skrypt sprawdza Twoją główną domenę Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się i tam nie znajduje wymaganej informacji. Może spróbuj założyć subdomenę zamiast katalogu ./kqs/ i wówczas sprawdź.
nie ma znaczenia, juz to testowalem
namieszal pewnie cos z tym linkiem do kakuesa i tyle moze wlasnie ten kolor
po pojawieniu się komunikatu, wszedłem do panelu admina - > szablon graficzny - > baza szablonu i wszystkie pola stały się puste i dlatego pojawił się ten komunikat, tylko nie wiem dlaczego wszystko znikło, ale na szczęście miałem kod bazy szablonu i wszystko udało się naprawić
- Autor tematu
osobiscie tego nie mialem, ale pau osobom juz ginely dane z szablonow
tylko może Cię uratować przywrócenie bazy danych jeśli nie masz kopii np wczorajszej lub przedwczorajszej to poproś dostawcę serwera aby przywrócił wczorajszą baze danych Twojego konta, stało się to prawdopodobnie przez problemy z łączem podczas zapisywania zmian w szablonie graficznym
marcinsan napisał(a):po pojawieniu się komunikatu, wszedłem do panelu admina - > szablon graficzny - > baza szablonu i wszystkie pola stały się puste i dlatego pojawił się ten komunikat, tylko nie wiem dlaczego wszystko znikło, ale na szczęście miałem kod bazy szablonu i wszystko udało się naprawić
mialem kilkadziesiat takich przypadkow...nauczylem sie przy tym pewnych zasad ktorych sie trzymam i kod mi nie ginie
po 1.) Kopia bazy danych przynajmniej kilka razy na dzien
po 2.) Dzieje sie tak przy czestym odswierzaniu strony ( w Firefox ) by sprawdzic zmiany wprowadzone w panelu administracyjnym
po 3.) Jesli pracujesz na Firefoxie, to moge sie zalozyc ze ci sie pewnie zawiesil, lub aktualizacja ci wyskoczyla.
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Dzieje sie tak przy czestym odswierzaniu strony ( w Firefox ) by sprawdzic zmiany wprowadzone w panelu administracyjnym
a kto ma takie pomysły żeby odświeżać stronę w Panelu Admina?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości