Problem ze zdjęciami po instalacji 1.27
Re: Problem ze zdjęciami po instalacji 1.27
Ja również dziękuję za pomoc - po zabiegach na katalogach daje się dodawać zdjęcia.
Nie nazwe po imieniu tego kto napisał updatera tak że wszystkie zdjęcia wywaliło mi w kosmos,
trudno tez pewnie będzie zadać pytanie kto mi zapłaci za czas jaki trzeba poświęcić na naprawienie sklepu po takiej 'aktualizacji'
Cóż, w zasadzie po roku współpracy powinienem przywyknąć do 'supportu' KQS
Nie nazwe po imieniu tego kto napisał updatera tak że wszystkie zdjęcia wywaliło mi w kosmos,
trudno tez pewnie będzie zadać pytanie kto mi zapłaci za czas jaki trzeba poświęcić na naprawienie sklepu po takiej 'aktualizacji'
Cóż, w zasadzie po roku współpracy powinienem przywyknąć do 'supportu' KQS
Re: Problem ze zdjęciami po instalacji 1.27
Jeszcze jedno - po 'zmianie właściciela' katalogów rozwiązał się jeszcze jeden problem z poprzedniej wersji (a może almighty poprawił?). Mimo różnych zabiegów nie byłem w stanie dodawać plików zdjęć przez import pliku bazy. W tej chwili mechanizm 'ruszył' co nieco mnie pociesza bo muszę dodać sporo zdjęć które update mi skasował. Jeśli ktoś jednak działa na starszej wersji i ma problem z dodawaniem zdjęć - wydaje się że podobna operacja na katalogach powinna pomóc.
pozdrowionka
pozdrowionka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości