[pytanie] Wielkość czcionki i kilka innych.
|Strona 1 z 1
[pytanie] Wielkość czcionki i kilka innych.
Przepraszam być może są to głupie pytania - ale jakoś nie mogę sobie poradzić.
1.Jak zmienić wielkość czcionki na belkach (Wybierz kategorię; Towar dnia itd.)?
2.Jak zmienić wielkość czcionki w górnym i dolnym menu?
3.Jak zmienić wielkość czcionki w menu wyboru kategorii?
4.Czy przenosił ktoś bazę danych (klienci, towary) z KQS np do Shopera lub innego oprogramowania i jaki był efekt?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
1.Jak zmienić wielkość czcionki na belkach (Wybierz kategorię; Towar dnia itd.)?
4.Czy przenosił ktoś bazę danych (klienci, towary) z KQS np do Shopera lub innego oprogramowania i jaki był efekt?
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: [pytanie] Wielkość czcionki i kilka innych.
Radek napisał(a):4.Czy przenosił ktoś bazę danych (klienci, towary) z KQS np do Shopera lub innego oprogramowania i jaki był efekt?
Zadzwoń do gości z Shopera - są chętni do pomocy. Po prostu inny standard obsługi klientów mają
-

- Moderator Witryny
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
Re: [pytanie] Wielkość czcionki i kilka innych.
Radek napisał(a):Przepraszam być może są to głupie pytania - ale jakoś nie mogę sobie poradzić.
A mnie interesuje punkt 2.
Chcę zwiększyć czcionkę ale nie mogę znaleźć arkusza ze stylami w którym byłyby zawarte wszystkie style wykorzystane na stronie sklepu.
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości