Dziwne zniknięcie liczby użytkowników on-line
|Strona 1 z 1
Dziwne zniknięcie liczby użytkowników on-line
Witam mam następujące pytanie
Zniknęło mi nagle statystyka użytkowników on-line co była w prawym dolnym rogu na stronie druga sprawa w panelu administracyjnym niemam podglądy kto z jakiego hosta co przeglądał w moim sklepie jest taki komunikat:
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /sklep/admin/include/statystyki.php on line 0
Pod spodem jest normalnie najczęściej oglądane, najczęściej kupowane itp
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
zastanawiam się bo dzisiaj powtórzył się problem z serwerem blinka co miałem z tydzień temu "bład połącznie z bazą danych" dzwoniłem do nich mieli naprawić i zastanawiam się czy czasem mi cos niepozmieniani?
Zniknęło mi nagle statystyka użytkowników on-line co była w prawym dolnym rogu na stronie druga sprawa w panelu administracyjnym niemam podglądy kto z jakiego hosta co przeglądał w moim sklepie jest taki komunikat:
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /sklep/admin/include/statystyki.php on line 0
Pod spodem jest normalnie najczęściej oglądane, najczęściej kupowane itp
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
zastanawiam się bo dzisiaj powtórzył się problem z serwerem blinka co miałem z tydzień temu "bład połącznie z bazą danych" dzwoniłem do nich mieli naprawić i zastanawiam się czy czasem mi cos niepozmieniani?
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: Dziwne zniknięcie liczby użytkowników on-line
Jeżeli coś takiego ci się pojawiło to prawie na pewno jest to wina serwera, bo wydaje mi się że z kqs'u nie może zniknąć część kodu która jest odpowiedzialna za zliczanie liczby gości i za statystyki...
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość