instalacja
instalacja
myślę że instalacja tego skryptu jest prosta, jeżeli ktoś ma jakiekolwiek problemy z instalacją to proszę pisać
Re: instalacja
domyślne jest to ktore sie wpisalo podczas procesu instalacji
jesli sie go zapomniało, to sie instaluje sklep jeszcze raz 
-

- Moderator Witryny
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Witaj mam pytanie
Wykupiłam sklep i chialabym zaiportowac pliki z exela pisłam do administratora ale ...
czy jest jakas podpowiedz jak mozna przygotowac plik w exelu zeby potem mozna go było importowac do sklepu ???
Wykupiłam sklep i chialabym zaiportowac pliki z exela pisłam do administratora ale ...
czy jest jakas podpowiedz jak mozna przygotowac plik w exelu zeby potem mozna go było importowac do sklepu ???
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
poszukaj informacji w PA zakładka import/eksport tam chyba są wytyczne jak przygotować plik.
Witam.
Chcę zainsalować sklep. Zgrałem wszystkie pliki na server. Adres przyszłego sklepu to: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się.
I pojawia się komunikat:
Site error: the file /chroot/home/matatsev/matat74.com/html/index.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_5.2.so to be installed by the site administrator.
Napisałe do administratora, ale chwilowo milczy:/
Przeszukiwałem inne fora i znalazłem informację o tym, że mogę zainstalować loadera sam, bez pomocy administratora?
Jak to zrobić, czy ktoś mi może podpowiedzieć?
Marcin.
Chcę zainsalować sklep. Zgrałem wszystkie pliki na server. Adres przyszłego sklepu to: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się.
I pojawia się komunikat:
Site error: the file /chroot/home/matatsev/matat74.com/html/index.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_5.2.so to be installed by the site administrator.
Napisałe do administratora, ale chwilowo milczy:/
Przeszukiwałem inne fora i znalazłem informację o tym, że mogę zainstalować loadera sam, bez pomocy administratora?
Jak to zrobić, czy ktoś mi może podpowiedzieć?
Marcin.
wystarczy skopiować katalog ioncube na serwer
Skopiowalem. Kombinowalem na rozne sposoby i...
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Test znajduje plik, zarowno loadera jak i php.ini i komunikat nadal pozostaje taki sam.
Wersja loadera jest dobrana poprawnie do systemu i procesora serwera.
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Test znajduje plik, zarowno loadera jak i php.ini i komunikat nadal pozostaje taki sam.
Wersja loadera jest dobrana poprawnie do systemu i procesora serwera.
Witam!
muszę pilnie przenieść sklep na inne serwer, jednak przy próbie instalacji w katalogu nic nie się dzieje!Po wpisaniu Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się Wyskakuje taki błąd...
"Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@exeo.ehost.pl and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request."
Nie mam pojęcia jak to zainstalować... a czasu mam coraz mniej
Jestem na serwerze ehost.pl
CZY KTOŚ MA PODOBNY PROBLEM?
muszę pilnie przenieść sklep na inne serwer, jednak przy próbie instalacji w katalogu nic nie się dzieje!Po wpisaniu Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się Wyskakuje taki błąd...
"Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@exeo.ehost.pl and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request."
Nie mam pojęcia jak to zainstalować... a czasu mam coraz mniej
CZY KTOŚ MA PODOBNY PROBLEM?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości