Zamiast ceny produktu w liczbach dowolne slowo

Dział w którym możemy proponować zmiany w programie KQS.store.

Zgłoszenie propozycji zmiany w programie, nie jest jednoznaczne, z przyjęciem jej do realizacji przez producenta oprogramowania. Autor programu w miarę swoich możliwości, będzie zapoznawał się ze zgłaszanymi sugestiami zmian. Zmiany proponowane w tym dziale, w miarę możliwości będą realizowane przez autora programu.

Zamiast ceny produktu w liczbach dowolne slowo

przez tofif » 2008 lip 24, Cz 15:05

Przydała by się możliwość wpisania zamiast ceny produktu np. "Towar na zamówienie" a nie jak jest teraz cena "0". Już miałem takich magików co zamówili towar za 10 zeta i pododawali te towary z cena "0" a potem pretensje ze oni niby to kupili wszystko za łączna wartość 10 zł.

Autor tematu
Podziękował : 1 razy
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Re: Zamiast ceny produktu w liczbach dowolne slowo

przez junki » 2008 lip 24, Cz 15:09

możesz dodać rodzaj dostępności przy wprowadzaniu produktu do sklepu, wtedy np definiujesz dostępność "na zamówienie" produkt dajesz ze stanem magazynu 0 (nie można dodać do koszyka) i po sprawie. Fachowo, profesjonalnie i nawet debil zrozumie :)

Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

przez tofif » 2008 lip 24, Cz 15:11

A la ja mam stany wyłączone i tak musi zostać.

Autor tematu
Podziękował : 1 razy
Otrzymał podziękowań: 4 razy

przez mican » 2011 mar 11, Pt 16:10

Jestem również za tym, aby dodać możliwość wpisania dowolnego tekstu zamiast ceny albo po prostu wyłączyć wyświetlanie ceny dla danego produktu.
W tej chwili nawet przy włączeniu limitu kupowanych produktów wyświetla się denerwujące 0,00zł i wygląda to po prostu amatorsko :(
mican

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości