Cena od
|Strona 1 z 1
Cena od
W przypadku gdy stosuję gradację, marżę od ilości lub zwiększenie wartości po przez atrybut to pomocnym rozwiązaniem byłoby pojawienie się w katalogu dopisku "od" przed kwotą ceny.
Czyli przykładowo cena od 5zł jeśli produkt jest do kupienia w cenie 5, 8 lub 10 zł
Czyli przykładowo cena od 5zł jeśli produkt jest do kupienia w cenie 5, 8 lub 10 zł
Re: Cena od
sebp napisał(a):W przypadku gdy stosuję gradację, marżę od ilości lub zwiększenie wartości po przez atrybut to pomocnym rozwiązaniem byłoby pojawienie się w katalogu dopisku "od" przed kwotą ceny.
Dopisz sobie w szablonie graficznym te słówka i po problemie
Szablon graficzny / Elementy menu / Menu filtrów w katalogu - Filtr w formie zakresu
- Kod: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
{OPCJA}<div class="fwa">od :{INPUT_OD} do :{INPUT_DO}</div><div class="fsu"><input class="button" type="submit" value="{JEZYK_FILTRUJ}"></div>
-

- Moderator Witryny
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Chodzi o cenę widzianą w katalogu, czyli PA -> Szab.graficzny -> Katalog - Cena
Oczywiście można wpisać na sztywno
ale to nie jest ładne rozwiązanie w przypadku, gdy nie wszystkie produkty posiadają gradację cenową.
Szukam rozwiązania, które wykrywa czy jest ustawiona gradacja aby nie zaśmiecać ekranu niepotrzebnymi sytuacjami.
Oczywiście można wpisać na sztywno
- Kod: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
od: {CENA} {WALUTA}
ale to nie jest ładne rozwiązanie w przypadku, gdy nie wszystkie produkty posiadają gradację cenową.
Szukam rozwiązania, które wykrywa czy jest ustawiona gradacja aby nie zaśmiecać ekranu niepotrzebnymi sytuacjami.
Czy ktoś konfigurował "Filtr w formie zakresu" za pomocą suwaków?
Jestem na etapie jak tu:
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Tylko ze filtrowanie w formie 'suwaków' jest tylko w "cenie" a nie mam suwaków w innych filtrach np 'waga 1'.
Nie wiem gdzie jest błąd. Czy ktoś konfigurował filtry w podobny sposób i lub zna jakieś rozwiązanie?
Jestem na etapie jak tu:
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Tylko ze filtrowanie w formie 'suwaków' jest tylko w "cenie" a nie mam suwaków w innych filtrach np 'waga 1'.
Nie wiem gdzie jest błąd. Czy ktoś konfigurował filtry w podobny sposób i lub zna jakieś rozwiązanie?
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Jak to jest zrobione ze suwak min i max sa na jednej osi?
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
kellys napisał(a):Jak to jest zrobione ze suwak min i max sa na jednej osi?
przez jquery.
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość