Przelewy24 - brak trybu testowego
|Strona 1 z 1
Przelewy24 - brak trybu testowego
Skoro już jest możliwość korzystania to wypadało by żeby tak jak w przypadku PayU, DotPay i innych była możliwość włączenia środowiska testowego 
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: Przelewy24 - brak trybu testowego
Bo ten produkcyjny tak na prawdę jest testowy ;>
I tak codziennie trzeba ręcznie przeklikiwać przelewy bo automat nie wszystkie chwyta.
I tak codziennie trzeba ręcznie przeklikiwać przelewy bo automat nie wszystkie chwyta.
Szukajcie lepiej nowego operatora ...
- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
sebp napisał(a):Bo ten produkcyjny tak na prawdę jest testowy ;>
to niedobrze, klient ma z nimi umowę od dłuższego czasu, integrowałem dla niego m.in. system sprzedaży biletów z nimi i nie było problemów, a teraz chce podpiąć sklep, zobaczymy zatem jak to będzie hulać...
- Autor tematu
W ostatnim tygodniu straciłem zamówienia na około 1000 zł... podpytywałem klientów i próbował np dwa razy zapłać i przekierowanie nie zadziałało i poszedł do innego sklepu. Są cierpliwi co zapłacą potem ręcznie. Ale są tez przypadki ze przelewy24 wysyła maila do klienta aby złożył sobie ponownie zamówienie mimo że pieniądze są przelane a trzeba je tylko ręcznie zaksięgować i to do nas powinien być mail że są pieniądze do zaksięgowania.
- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
dziwna sprawa... ciekawe po której stronie jest problem, bo sam niejednokrotnie płaciłem via P24 i nigdy nie miałem problemów, ba, od jakiegoś czasu można płacić via P24 za zakupy na Aliexpress gdzie raczej nie zdecydowali by się na współpracę z problematycznym systemem płatności...
- Autor tematu
Dziwne. Ja korzystam z usług Przelewy24 od dłuższego czasu i nie miałem z nimi nigdy problemu. Transakcji dziennie w moim sklepie odbywa się około 30 i nie zauważyłem błędów. W drugim swoim sklepie mam płatności Dotpay i także jestem zadowolony. Chodź muszę przyznać na początku nie obyło się bez kłopotów, do tego stopnia, że prawie zrezygnowałem.
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości