INTEGRACJA MAGAZYNÓW
|Strona 1 z 1
INTEGRACJA MAGAZYNÓW
Mam pytanie - czy ktoś próbował integrować KQS z jakimiś systemem sprzedażowym. Chodzi mi zarówno o magazyny jak też np o przenoszenie zamówień prosto do systemu.
Ja chętnie zlecę taką integracje. Dla zainteresowanych pracujemy na Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Ja chętnie zlecę taką integracje. Dla zainteresowanych pracujemy na Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Re: INTEGRACJA MAGAZYNÓW
Przez chwilę bawiłem się baselinkerem. Całkiem fajny jak chcesz zrezygnować z obsługi w kqs. Gorzej jeśli ma Cię wspomagać w pracy z tym systemem.
Teraz na tapecie jest odoo (openerp). Wczesne testy ale system całkiem rozbudowany Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Kameleona nie znam. Jest gdzieś dostępne demo lub przynajmniej zrzuty ekranowe by się móc przyjrzeć?
Teraz na tapecie jest odoo (openerp). Wczesne testy ale system całkiem rozbudowany Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Kameleona nie znam. Jest gdzieś dostępne demo lub przynajmniej zrzuty ekranowe by się móc przyjrzeć?
Re: INTEGRACJA MAGAZYNÓW
Witam
Ja mam integrację FirmesLink (SubiektGT + KQS), działa bardzo dobrze, nie muszę już wcale korzystać z panelu admina w KQS, wszystko automat
Pozdrawiam
Karol
UNIFLORA s.c.
Ja mam integrację FirmesLink (SubiektGT + KQS), działa bardzo dobrze, nie muszę już wcale korzystać z panelu admina w KQS, wszystko automat
Pozdrawiam
Karol
UNIFLORA s.c.
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości