Modyfikacja napisów na przycisku
|Strona 1 z 1
Modyfikacja napisów na przycisku
Witam wszystkich,
Musze zmienić dla przycisków input button wartość value= czyli tak naprawdę nazwę wyświetlaną na przycisku, więc zmodyfikowałem w pliku public_html/pliki_zrodlowe/pliki_jezykowe/source/standard.php wartość dla danego przycisku i faktycznie wartość na przycisku się zmieniła wszystko ładnie pięknie.
Problem pojawia się gdy np chcę opróżnić koszyk lub dodaje coś do koszyka (wartość input zmieniona dla przycisku potwierdzającego zamówienie) kod sklepu się wysypuje:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /pliki_zrodlowe/pliki_jezykowe/source/standard.php:1) in index.php on line 0
przy przywróceniu póki (oryginału) pliku standard.php wszystko powraca do normy
Dzięki bardzo za info co jest nie tak lub ewentualnie w jaki inny sposób można zmienić wartości przycisków
Musze zmienić dla przycisków input button wartość value= czyli tak naprawdę nazwę wyświetlaną na przycisku, więc zmodyfikowałem w pliku public_html/pliki_zrodlowe/pliki_jezykowe/source/standard.php wartość dla danego przycisku i faktycznie wartość na przycisku się zmieniła wszystko ładnie pięknie.
Problem pojawia się gdy np chcę opróżnić koszyk lub dodaje coś do koszyka (wartość input zmieniona dla przycisku potwierdzającego zamówienie) kod sklepu się wysypuje:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /pliki_zrodlowe/pliki_jezykowe/source/standard.php:1) in index.php on line 0
przy przywróceniu póki (oryginału) pliku standard.php wszystko powraca do normy
Dzięki bardzo za info co jest nie tak lub ewentualnie w jaki inny sposób można zmienić wartości przycisków
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: Modyfikacja napisów na przycisku
A nie jest to przypadkiem jakiś średnik, cudzysłów lub jego brak?
sebp napisał(a):A nie jest to przypadkiem jakiś średnik, cudzysłów lub jego brak?
niestety nie ;(
- Autor tematu
~Mariusz w innym wątku sugerował użycie Notepad++ bo w niektórych programach dodawały się jakieś znaki i generowało to błąd.
-

- Otrzymał podziękowań: 10 razy
areczek napisał(a):~Mariusz w innym wątku sugerował użycie Notepad++ bo w niektórych programach dodawały się jakieś znaki i generowało to błąd.
dokladnie tak jak piszesz THX brawo
- Autor tematu
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości