Błąd z filtrowaniem produktów przy dodawaniu
Błąd z filtrowaniem produktów przy dodawaniu
Witam. Kolejny bug w mojej wersji.
Otóż
Gdy dodaję ręcznie zamówienie i chcę przefiltrować produkty to pojawia mi się błąd
Co z tym zrobić ????
Otóż
Gdy dodaję ręcznie zamówienie i chcę przefiltrować produkty to pojawia mi się błąd
- Kod: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Fatal error: Call to undefined function intal() in /home/xxxxxxxxxxxxxxx/admin/include/dodaj/zamowienia.php on line 0
Co z tym zrobić ????
Re: Błąd z filtrowaniem produktów przy dodawaniu
pobierz świeży plik z update i zainstaluj ponownie ... często pomaga 
-

- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 10 razy
Oczywiście działa. Szkoda że "ktoś" nie poinformuje klientów że wydał źle działający update i dodał poprawkę.
volph19 napisał(a):Oczywiście działa. Szkoda że "ktoś" nie poinformuje klientów że wydał źle działający update i dodał poprawkę.
Przesyłam cytat wiadomości otrzymywanej z update sklepu :
Wszelkie nieprawidłowości w działaniu nowej wersji proszę zgłaszać mailem na adres admin@kqs.pl. Kolejne poprawki będą wprowadzane na bieżąco, a zatem po wysłaniu zgłoszenia należy pobrać aktualizację około tygodnia później i wprowadzić ją do sklepu.
Więc gdy ponowne pobranie plików aktualizacyjnych oraz wykonanie aktualizacji nie rozwiązuje błędu to należy zgłosić dany błąd do KQS i czekać tak jak napisane
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Dziwne, że tak długo błąd był niewykryty. Ciekawe ile jeszcze takich smaczków na nas czeka? 
sebp napisał(a):Dziwne, że tak długo błąd był niewykryty. Ciekawe ile jeszcze takich smaczków na nas czeka?
Po czym wnioskujesz że tak długo błąd był niewykryty ?
Nie wiadomo przecież kiedy kolega dokonał aktualizacji i kiedy błąd został naprawiony - zawsze pobranie na nowo plików aktualizacyjnych naprawia większość problemów w przypadku gdy aktualizacja ( z pobranych plików ) była wykonywana zaraz po jej wyjściu .
-

- Moderator Witryny
Na prośbę podaje swój tok myślenia.
19 lutego wychodzi nowa wersja a 25 kwietnia volph19 jako pierwszy publikuje swoje odkrycie. Co prawda odkrycie jest już ponad tydzień po poprawce ale i tak daje to do myślenia jak użytkowane jest oprogramowanie.
19 lutego wychodzi nowa wersja a 25 kwietnia volph19 jako pierwszy publikuje swoje odkrycie. Co prawda odkrycie jest już ponad tydzień po poprawce ale i tak daje to do myślenia jak użytkowane jest oprogramowanie.
sebp napisał(a):Na prośbę podaje swój tok myślenia.
Poprawka błędu mogła wyjść i 20 lutego ( tego się nigdy nie dowiemy ) a volph19 pobrał pliki aktualizacyjne dzień wcześniej z błędem.
Nie wiadomo też czy jako pierwszy publikuje swoje odkrycie bo nie każdy administrator sklepu KQS zgłasza błędy na forum a wysyła wiadomość prosto do KQS.
Reasumując :
- nie wiemy kiedy volph19 pobrał pliki aktualizacyjne
- nie wiemy kiedy wyszła poprawka tego błędu
-

- Moderator Witryny
redvan napisał(a):- nie wiemy kiedy wyszła poprawka tego błędu
Skoro nie wiecie, to wam podpowiem - 16 kwietnia
Natomiast 28 wyszła najnowsza aktualizacja wprowadzająca między innymi marże.
Więc można już pisać na fb nowinkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość