Najnowsze propozycje - kolejność produktów
|Strona 1 z 1
Najnowsze propozycje - kolejność produktów
Witam,
wyświetlam na stronie głównej produkty za pomocą znacznika {NAJNOWSZE_PROPOZYCJE} czyli w panelu przy produktach mam zaznaczoną opcję "Wyświetl na stronie głównej", wszystko działa, wyświetla ale w kolejności alfabetycznej a ja chce wyświetlać to w innej kolejności. Nigdzie nie znalazłem opcji aby to zmienić (do katalogu jest taka opcja). Szukałem też w bazie danych ale nie wiem gdzie jest i czy jest opcja odpowiedzialna za to.
Z góry dzięki za odpowiedzi
Pozdrawiam
wyświetlam na stronie głównej produkty za pomocą znacznika {NAJNOWSZE_PROPOZYCJE} czyli w panelu przy produktach mam zaznaczoną opcję "Wyświetl na stronie głównej", wszystko działa, wyświetla ale w kolejności alfabetycznej a ja chce wyświetlać to w innej kolejności. Nigdzie nie znalazłem opcji aby to zmienić (do katalogu jest taka opcja). Szukałem też w bazie danych ale nie wiem gdzie jest i czy jest opcja odpowiedzialna za to.
Z góry dzięki za odpowiedzi
Pozdrawiam
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: Najnowsze propozycje - kolejność produktów
To dziwne bo wydawało mi się, że promocje i najnowsze propozycje wyświetlają się w sposób losowy na stronie głównej. Dopiero jak wejdziesz w odnośnik do promocji lub nowości to jesteś w katalogu gdzie działa sortowanie.
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość