Import kategorii

Wszystko na temat konfiguracji sklepu internetowego opartego o skrypt KQS.store

Import kategorii

przez corneliusz » 2014 lut 04, Wt 21:50

Witam, jestem świeży jeśli chodzi o skrypt KSQ i na początku mam już pewien problem. Jak importować kategorię ? Chciałem wykorzystać eksport kategorii aby dowiedzieć się jak wygląda plik csv, lecz po pobraniu na dysk dostałem następujące błędy w pliku csv :

Kod: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Warning: filesize(): stat failed for /home2/cor0d50a/public_html/sklep/admin/tmp/kategorie.csv in /home2/cor0d50a/public_html/sklep/admin/kategorie.php on line 0

Warning: fopen(/home2/cor0d50a/public_html/sklep/admin/tmp/kategorie.csv): failed to open stream: No such file or directory in /home2/cor0d50a/public_html/sklep/admin/kategorie.php on line 0

Warning: fgets() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home2/cor0d50a/public_html/sklep/admin/kategorie.php on line 0

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home2/cor0d50a/public_html/sklep/admin/kategorie.php on line 0

Dodam iż muszę wykonać takie drzewko kategorii jak tutaj Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się

Proszę Was doświadczonych użytkowników o pomoc.

Autor tematu
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: Import kategorii

przez corneliusz » 2014 lut 12, Śr 12:57

Już nie aktualne

Autor tematu

Re: Import kategorii

przez corneliusz » 2014 lut 12, Śr 17:12

Problem rozwiązany, zauważyłem tylko że teraz skrypt bardzo wolno wczytuje produkty w PA.
corneliusz napisał(a):Witam, jestem świeży jeśli chodzi o skrypt KSQ i na początku mam już pewien problem. Jak importować kategorię ? Chciałem wykorzystać eksport kategorii aby dowiedzieć się jak wygląda plik csv, lecz po pobraniu na dysk dostałem następujące błędy w pliku csv :

Kod: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Warning: filesize(): stat failed for /home2/cor0d50a/public_html/sklep/admin/tmp/kategorie.csv in /home2/cor0d50a/public_html/sklep/admin/kategorie.php on line 0

Warning: fopen(/home2/cor0d50a/public_html/sklep/admin/tmp/kategorie.csv): failed to open stream: No such file or directory in /home2/cor0d50a/public_html/sklep/admin/kategorie.php on line 0

Warning: fgets() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home2/cor0d50a/public_html/sklep/admin/kategorie.php on line 0

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home2/cor0d50a/public_html/sklep/admin/kategorie.php on line 0

Dodam iż muszę wykonać takie drzewko kategorii jak tutaj Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się

Proszę Was doświadczonych użytkowników o pomoc.

Autor tematu

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości