Raty - Payu/Dotpay
|Strona 1 z 1
Raty - Payu/Dotpay
Witam,
Mam pytanie czy skrypt KQS jest przystosowany do udostępnienia kanałów płatności poprzez raty w systemach Payu/Dotpay? Gdyż mimo aktywnych opcji u operatorów nie wyświetlają się podczas wyboru kanału na stronie sklepu. Trzeba wykonać jeszcze jakąś dodatkową czynność, aby były widoczne??
Pozdrawiam
Mam pytanie czy skrypt KQS jest przystosowany do udostępnienia kanałów płatności poprzez raty w systemach Payu/Dotpay? Gdyż mimo aktywnych opcji u operatorów nie wyświetlają się podczas wyboru kanału na stronie sklepu. Trzeba wykonać jeszcze jakąś dodatkową czynność, aby były widoczne??
Pozdrawiam
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: Raty - Payu/Dotpay
A w wysyłkach masz wszystko ustawione?
Jeżeli pytasz się czy w edycja formy przesyłki mam zaznaczoną opcję Payu to tak. Kanały przelewów i płatności kart są widoczne tylko rat nie ma.
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
- Autor tematu
Mam rozumieć, iż reszta użytkowników forum nie ma problemu z tym?
Pisałem w tej sprawie ponad tydzień temu do producenta skryptu kqs i jak narazie też brak jakiejkolwiek informacji (iż system nie ma takiej opcji, czy też błąd gdzieś po mojej stronie) :/
Pisałem w tej sprawie ponad tydzień temu do producenta skryptu kqs i jak narazie też brak jakiejkolwiek informacji (iż system nie ma takiej opcji, czy też błąd gdzieś po mojej stronie) :/
- Autor tematu
Nie liczył bym na odpowiedź. PayU działa od paru lat. Ustawienia formy przesyłki musisz mieć zaznaczone PayU.
Aaaa źle przeczytałem. Mam umowę z mBankiem co do rat i to działa a przez PayU nie korzystałem i nie wiem czy to działa.
U mnie nie działa Dotpay raty, zaznaczone w opcjach wysyłki, inne płatności działają, brakuje rat. Zaznaczyłem oczywiście okienko z tą opcją lecz niestety rat brak. Czy ktoś z Was spotkał się z tym problemem i zna rozwiązanie? Pisałem oczywiście do "Stwórcy" i mam pakiet pomocy ale wiadomo
Dzięki za ewentualne sugestie 
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość