problem z pozycjonowaniem fizycznym ofert

Błędy w oprogramowaniu KQS.store. Autor oprogramowania będzie zapoznawał się ze zgłoszonymi w tym dziale błędami i w przypadku ich potwierdzenia, w miarę swoich możliwości będzie reagował na nie.

W temacie ze zgłaszanym błędem, proszę zaznaczyć której wersji programu on dotyczy. W przypadku, gdyby błąd dotyczył nie ostatniej wersji programu, proszę wcześniej sprawdzić, czy błąd nie został już poprawiony w aktualnej wersji oprogramowania

problem z pozycjonowaniem fizycznym ofert

przez rekin » 2013 wrz 19, Cz 16:43

Problem pojawił się po aktualizacji do 3.5. Jak widać na załączonym obrazku oferty jadą w nieskończonośc w prawi , zamiast pozycjonować się po 3 w rzędzie w dół. Wykupiłem pomco techniczną od pana Krzysztofa jednak do dzisiaj nie otrzymałem odpowiedzi . Dodatkowo w "Konfiguracji" gdzie mamy opcję ustawienia ilości produktów na końcowej stronie , w momencie gdy podam 2 pokazują się 4 , gdy podam 4 pokazuje się 8 itd , i jadą w prawo a nie w dół , rozjeżdzając całkowicie stronę. Poprzednio miałem wersje 3.2 i nic z takich rzeczy się nie działo.
Załączniki
problem.jpg
problem.jpg (88.2 KiB) Przeglądane 1396 razy

Autor tematu
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość