Fatal error po wybraniu atrybutu

Błędy w oprogramowaniu KQS.store. Autor oprogramowania będzie zapoznawał się ze zgłoszonymi w tym dziale błędami i w przypadku ich potwierdzenia, w miarę swoich możliwości będzie reagował na nie.

W temacie ze zgłaszanym błędem, proszę zaznaczyć której wersji programu on dotyczy. W przypadku, gdyby błąd dotyczył nie ostatniej wersji programu, proszę wcześniej sprawdzić, czy błąd nie został już poprawiony w aktualnej wersji oprogramowania

Fatal error po wybraniu atrybutu

przez kasiawin » 2013 sie 16, Pt 11:20

Poszukuję pomocy - po wgraniu uaktualnienia 3.7 już po poprawkach mam fatal error przy wyborze atrybutu. Na stronie wybierając np. kolor lub wielkość opakowania wyświetla się zamiast ceny taki ciag znaczków "Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required '/config.php' (include_path='.:/home/lib:/home/lib/php:/home/lib/pear:/home/lib/php/pear:/home/conf/lib:/usr/share/fpdf:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/users/atolclub/public_html/krainamydelek/connect_db.php on line 0"
Proszę o pomoc i podpowiedź co z tym fantem zrobić :cry:

Autor tematu
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: Fatal error po wybraniu atrybutu

przez kasiawin » 2013 sie 18, N 21:48

Dodatkowo dodając nowy atrybut, mimo wybrania odpowiedniego koloru to z automatu wrzuca mi komunikat "klient wpisuje własną wartość". Również jak wpisuję więcej niż 1 nowy atrybut do produktu zapisuje tylko jeden z komunikatem jak wyżej. Coś jest nie tak z atrybutami - co robić? Jakieś pomysły :oops:

Autor tematu

przez kasiawin » 2013 sie 20, Wt 00:11

Sprawdziłam na stronie KQS i wpisywanie nowych atrybutów działa ja opisane powyżej tzn. bez znaczenia na ilość wpisywanych nowych atrybutów zapisuje jako jeden z "wartość podaje klient" - czy można to poprawić?

Autor tematu

przez michald79 » 2013 wrz 10, Wt 20:46

kasiawin napisał(a):Sprawdziłam na stronie KQS i wpisywanie nowych atrybutów działa ja opisane powyżej tzn. bez znaczenia na ilość wpisywanych nowych atrybutów zapisuje jako jeden z "wartość podaje klient" - czy można to poprawić?

U mnie jest tak samo podczas dodawania atrybutów w PA, ale za to w sklepie atrybuty działają poprawnie, nie wyświetla się komunikat z błędem. Próbowałem jeszcze raz aktualizować sklep, ale dalej jest tak samo.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości