ilość zamawianych produktów, a zmienna cena
|Strona 1 z 1
ilość zamawianych produktów, a zmienna cena
Cześć,
mam pytanie, czy orientujecie się, jak ustawić, żeby wyswietlana na stronie produktu cena jednostkowa zmieniała się "w locie" przy wyborze okreslonej ilości produktów w okienku {KOSZYK_INPUT_ILOSC} ?
Rozumiecie, inna cena gdy klient zamawia 1-5 sztuk produktu, nieco niższa cena gdy to jest 6-10 sztuk, itd.?
mam pytanie, czy orientujecie się, jak ustawić, żeby wyswietlana na stronie produktu cena jednostkowa zmieniała się "w locie" przy wyborze okreslonej ilości produktów w okienku {KOSZYK_INPUT_ILOSC} ?
Rozumiecie, inna cena gdy klient zamawia 1-5 sztuk produktu, nieco niższa cena gdy to jest 6-10 sztuk, itd.?
Re: ilość zamawianych produktów, a zmienna cena
Od razu dodam, że wiem jak ustawić gradację, ale to wyświetla się mi beznadziejnie. Nie mam zamiaru pod każdym produktem i wszędzie wyswietlać piramidki cenowej.
Nie chcę, żeby to było tak badziewne, z pewnością da się to lepiej zrobić. Tabelkę to ja sobie gdzie chcę mogę opublikować.
Nazwa Produktu
1-5:20,00 zł
6-10:18,00 zł
11-:16,00 zł
Nie chcę, żeby to było tak badziewne, z pewnością da się to lepiej zrobić. Tabelkę to ja sobie gdzie chcę mogę opublikować.
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość