Transferuj.pl - błąd

Błędy w oprogramowaniu KQS.store. Autor oprogramowania będzie zapoznawał się ze zgłoszonymi w tym dziale błędami i w przypadku ich potwierdzenia, w miarę swoich możliwości będzie reagował na nie.

W temacie ze zgłaszanym błędem, proszę zaznaczyć której wersji programu on dotyczy. W przypadku, gdyby błąd dotyczył nie ostatniej wersji programu, proszę wcześniej sprawdzić, czy błąd nie został już poprawiony w aktualnej wersji oprogramowania

Transferuj.pl - błąd

przez lity » 2012 cze 25, Pn 08:05

Zamiast Dotpay chciałem używać systemu Transferuj.pl. Zaznaczyłem więc taką opcję w panelu administracyjnym i wpisałem jeszcze prowizję, którą miało doliczać do płatności.
Podczas składania zamówienia i wybraniu Transferuj.pl sklep pokazywał prowizję, ale jej nie doliczał do zamówienia. Po ponownym wybraniu systemu Dotpay prowizja od płatności była naliczana prawidłowo. Postanowiłem dokonać aktualizacji sklepu i teraz po zaznaczeniu Transferuj.pl w ogóle ta forma płatności nie pojawia się podczas składania zamówienia.

Paweł

Autor tematu
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 2 razy

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość