Rejestracja nowego użytkownika
|Strona 1 z 1
Rejestracja nowego użytkownika
Witam, mam pytanko czy ktoś wie gdzie można zmienić tekst który znajduje się przy rejestracji
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zgodnie z art. 23 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133 z 1997 r. poz 883 z późn. zm.)"
gdzie można go edytować ?
Pozdrawiam
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zgodnie z art. 23 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133 z 1997 r. poz 883 z późn. zm.)"
gdzie można go edytować ?
Pozdrawiam
Re: Rejestracja nowego użytkownika
oj chyba sie nie da....nigdzie nie widzialem tego do edycji wiec pewnie jest zakodowane w plikach php ioncubem
-

- Moderator Witryny
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
oj, a ja widziałem w pliku językowym
- Kod: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
'456' => "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zgodnie z art. 23 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133 z 1997 r. poz 883 z późn. zm.)",
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
KrzysztofSzmelter napisał(a):oj, a ja widziałem w pliku językowym
- Kod: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
'456' => "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zgodnie z art. 23 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133 z 1997 r. poz 883 z późn. zm.)",
widać że nie często tam zaglądam
-

- Moderator Witryny
Ktoś może mnie naprowadzić gdzie to właczyć w wersji 3.5? Nie potrafie tego znaleźć...
wlaczone jest domyslnie i chyba nie da sie wylaczyc.
A potwierdzenie zapoznania sie z regulaminem mozna wlaczac/wylaczac w dziale USTAWIENIA / KONFIGURACJA po prawej stronie dział "Kupowanie" : Wymagaj potwierdzenia zapoznania się z regulaminem
A potwierdzenie zapoznania sie z regulaminem mozna wlaczac/wylaczac w dziale USTAWIENIA / KONFIGURACJA po prawej stronie dział "Kupowanie" : Wymagaj potwierdzenia zapoznania się z regulaminem
-

- Moderator Witryny
Niestety u nas w sklepie sie nie wyświetla, zmieniłem natomiast plik językowy doklejając do tekstu regulaminu formułke o wyrażeniu zgody i komunikat w JS i teraz mam to w 1 checkboxie.. Mam nadzieje że zostanie to przez KQS usprawione bo utrudnia to prowadzenie sklepu 
pociągnij sobie na nowo pliku update sklepu do wersji 3.5 i dokonaj update. powinno sie pojawić
-

- Moderator Witryny
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości