Aktualizacja sklepu doprowadziła go całkowitej blokady
Aktualizacja sklepu doprowadziła go całkowitej blokady
Przepraszam, że raz za razem, wcześniejszy problem do usunięcia, zmiane wprowadzam gdyż jestem trochę poddenerwowany i moja składnia kuleje
Witam, sprawa wygląda tak
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się kto wejdzie ten zobaczy, po kompletnej i bezproblemowej aktualizacji dostałem takową informację zwrotną
Próba zwrócenia się z pomocą do konkretnych osób nic nie dała gdyż zostało zarzucone mi to, iż sam wykasowałem informacje w stopce odnośnie legalności oprogramowania mimo iż nie czyniłem żadnych ingerencji w kod - dowiedziałem się tylko nie trzeba było wykasowywać - dzięki za pomoc
KQS tak traktuje wszystkich klientów?? czy jestem w czymś wyjątkowy?
Witam, sprawa wygląda tak
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się kto wejdzie ten zobaczy, po kompletnej i bezproblemowej aktualizacji dostałem takową informację zwrotną
Próba zwrócenia się z pomocą do konkretnych osób nic nie dała gdyż zostało zarzucone mi to, iż sam wykasowałem informacje w stopce odnośnie legalności oprogramowania mimo iż nie czyniłem żadnych ingerencji w kod - dowiedziałem się tylko nie trzeba było wykasowywać - dzięki za pomoc
KQS tak traktuje wszystkich klientów?? czy jestem w czymś wyjątkowy?
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: Aktualizacja sklepu doprowadziła go całkowitej blokady
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Stopka i co Ty na to?
Stopka i co Ty na to?
- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Bardzo dobrze wiem o tym, że brak stopki, tylko, że ja nie ingerowałem wogóle w kod HTML po prostu zainstalowałem najnowszy updejt, i teraz tak na piewszym sklepie wszystko poszło ok sklep się zaktualizował i działał, na drugim sklepie po aktualizacji wywaliło mi całkowicie stopkę z tym, że wyrzuciło mi informacje o tym, iż brak informacji o .... itd - w tej sytuacji wszedłem w panel administracyjny i dopisałem to co zniknęło, w wypadku extremsportu mam całkowitą blokadę nie wejdę nawet na panel administracyjny by dokonać zmian.
Najśmieszniejsze w tym jest to, że na siłę próbuje mi się udowodnić to, że to ja właśnie celowo wykasowałem sobie tą informację ze stopki, co jest totalną i wierutną bzdurą.
Najśmieszniejsze w tym jest to, że na siłę próbuje mi się udowodnić to, że to ja właśnie celowo wykasowałem sobie tą informację ze stopki, co jest totalną i wierutną bzdurą.
- Autor tematu
Ale ktoś robił szatę graficzną więc ten ktoś osunął stopkę...
Aktualizacja nie ma z tym nic wspólnego ona zawierała jedynie wyrok sądowy
Aktualizacja nie ma z tym nic wspólnego ona zawierała jedynie wyrok sądowy
- Moderator Witryny
Ale nic nie było robione z kodem, nic a nic totalnie nic, wczoraj przed aktualizacją sklep działał - powiem tak - to samo zrobił mi na sklepie Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
z tym, że tam ową stopkę dodałem i sklep działał - a nikt w kod nie ingerował zatem skoro sklep jeden zablokowało bo nie było stopki - a w drugim tez podobno stopki nie bylo ale mozna bylo wejsc w panel administracyjny i ja dodac to cos tutaj po prostu smierdzi
z tym, że tam ową stopkę dodałem i sklep działał - a nikt w kod nie ingerował zatem skoro sklep jeden zablokowało bo nie było stopki - a w drugim tez podobno stopki nie bylo ale mozna bylo wejsc w panel administracyjny i ja dodac to cos tutaj po prostu smierdzi
- Autor tematu
Nie pisz głupot.... Nie mówię że wczoraj coś z kodem było robione... może było robione w chili robienia grafiki a KQS zadziałał po kilku latach?
Po prostu KQS nie zdążył zablokować drugiego
Po prostu KQS nie zdążył zablokować drugiego
- Moderator Witryny
No to ma niezły czas reakcji kilka lat, zatem jak mniemam specjalnie mu się nie śpieszyło 
Problem w tym, że grafika i wcześniejszego admina już nie ma i zostało to na mojej głowie,
Teraz pytanie czy strona zablokowana na twardo czy da się z nią jesZcze coś zrobić
Problem w tym, że grafika i wcześniejszego admina już nie ma i zostało to na mojej głowie,
Teraz pytanie czy strona zablokowana na twardo czy da się z nią jesZcze coś zrobić
- Autor tematu
ciesz się ze tam gdzie nie było stopki o kqs to jeszcze sklepy działają...może w najnowszym update KQS się zabezpieczył tym i teraz kontroluje przestrzeganie licencji.
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Problem w tym, że z tego co się pytałem, innych użytkowników sklepy się nie uruchamiały jeśli nie było prawidłowo wpisanej stopki, napis KQS store być musiał inaczej strona się nie uruchamiała i wyskakiwała informacja o tym, iż brakuje tej informacji etc.
Zresztą to nie pierwszy raz w którym po aktualizacjach które podobno tylko naprawiały błędy - sypały się sklepy - wcześniej rozwalało całe szablony z towarem, potem nie było możliwości wysyłania zapytań odnośnie towaru, dziwne w tym wszystkim jest to, że tak się zawsze działo po aktualizacjach.
A najprościej powiedzieć bo grzebałeś w kodzie
Zresztą to nie pierwszy raz w którym po aktualizacjach które podobno tylko naprawiały błędy - sypały się sklepy - wcześniej rozwalało całe szablony z towarem, potem nie było możliwości wysyłania zapytań odnośnie towaru, dziwne w tym wszystkim jest to, że tak się zawsze działo po aktualizacjach.
A najprościej powiedzieć bo grzebałeś w kodzie
- Autor tematu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość