nie wyświetla się obrazek
Re: nie wyświetla się obrazek
dokładnie, na screenie widac ze to tryb TXT w edytorze WYSWIG. Jak klikniesz w ikonke "html" zamieni sie ona na ikonkę "txt" i wtedy wklep tam kod.
-

- Moderator Witryny
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Czy jest przełączone czy nie - nie wpływa na uzyskiwany aktualnie efekt.
- Autor tematu
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
mwmw napisał(a):Czy jest przełączone czy nie - nie wpływa na uzyskiwany aktualnie efekt.
samo przelaczenie nic ci nie da. Musisz skasowac kod, przelaczyc sie na html i dopiero tam wkleic kod.
-

- Moderator Witryny
Kasuje kod , wpisuje nowy na html i zawsze bez zmian (brak pożądanego efektu) a w angielskim oknie zawsze bez problemu - w takim razie niech to będzie ciekawostka bez rozwiązania. Dodam, że można dodać obrazek korzystając z ikony "wstaw obrazek" i to działa.
Dodatkowo też w tym temacie proszę o informację : czy jest możliwe wysyłanie w newsletterze informacji w formie obrazka stosując kod typu <imag svc="htpp:/www.domena.pl/grafika/obrazek.jpg"att="> - u mnie to też nie działa.
Dodatkowo też w tym temacie proszę o informację : czy jest możliwe wysyłanie w newsletterze informacji w formie obrazka stosując kod typu <imag svc="htpp:/www.domena.pl/grafika/obrazek.jpg"att="> - u mnie to też nie działa.
- Autor tematu
imag ? svc ? htpp ? - jak tak masz wpisane to nie dziwię się, że nie działa.
Chyba, że nie wiem o jakiś nowych "metodach".
Chyba, że nie wiem o jakiś nowych "metodach".
tak nie jest wpisywane - tutaj to z pośpiechu.
- Autor tematu
kur. to jest nie mozliwe zaloz mi konto w sklepie na chwile to zobacze bo nie wierze ze to nie dziala lol
Długo testowałem, wypróbowałem wszystkie możliwości (zmiany nastaw) jednocześnie w oknie polskim i angielskim , zawsze po kopiowaniu tego samego - jest dobrze tylko w oknie angielskim.
Pozostaje mi uczyć się angielskiego lub znaleźć czeski błąd, jest międzynarodowo. Może wersja 3.5 zmieni chochlika komputerowego.
Pozostaje mi uczyć się angielskiego lub znaleźć czeski błąd, jest międzynarodowo. Może wersja 3.5 zmieni chochlika komputerowego.
- Autor tematu
stworz mi konto w panelu administratora ( i podeslij na PW ) z dostepem do produktow to sprawdze czy faktycznie robisz to dobrze
-

- Moderator Witryny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość